2 milyarlık peşkeş, tecavüz, ve şantajdan sonra İBB’de Özgür Karabat’ın kardeş torpili de ortaya çıktı

İETT'nin 2 milyarlık bakım onarım ihalesini alan firmanın mali müşaviri olan CHP İstanbul milletvekili Özgür Karabatın kardeşi Gültekin Karabat'ın, İstanbul Ulaşım A.Ş'de 10 bin TL'ye yakın maaş ile uzman yapıldığı ortaya çıktı. İşte o belge...

featured

CHP’li İSKİ döneminde 28 yıl önce kirli ilişkiler ve rant trafiği ekseninde yaşanan skandal olaylar bu kez yine CHP döneminde İETT’de devam ediyor.

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’ın mali müşavirlik yaptığı şirketin, İETT’nin 2 milyarlık bakım-onarım ihalesini aldığı ortaya çıkmıştı.

TBMM Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmelerinde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bize gelen ihbar çerçevesinde yaklaşık 2 milyar TL tutan bir işin 730 milyon liralık bölümünün üzerinde fazla ödendiği ve bu ihalelerin yanlış yapıldığı hususunda mülkiye müfettişlerince, MASAK ve Vergi Dairesi tarafından soruşturma başlatılmıştır.” ifadelerini kullanmıştı.

İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! CHP’li Özgür Karabat’ın İETT’deki 2 milyon TL’lik vurgunu hakkında soruşturma başlatıldı

TECAVÜZ SKANDALI DA PATLADI

CHP’li Özgür Karabat’ın rant skandalının ardından yasak aşk yaşadığı partili Aynur Doğan’ın tecavüz iddiaları da kanıtlanmıştı.

Yasak aşk yaşadığı dönemde CHP Milletvekili Özgür Karabat’ın kendisine zorla sahip olduğunu ileri süren, ifadesinin detaylarında, ”Bana İBB’den büyük bir ihale alacağını ve ondan sonrasında ise araba alacağını, evimi değiştireceğini söyledi” diyen Aynur Doğan’ın ifadesinin ardından Özgür Karabat’ın İBB’den peş peşe ihaleler almaya başladığı ortaya çıkmıştı.

CHP’deki seks kaseti şantajında son gelişme! Özgür Karabat’ın ofisinde gizli kamera bulundu…

KARDEŞİNE DE TORPİL YAPMIŞ

Mali müşavirlik yaptığı şirketin, İETT’nin 2 milyarlık bakım-onarım ihalesini alması hakkında soruşturma başlatılan CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’ın kardeşi Gültekin Karabat’ın da İstanbul Ulaşım A.Ş’de 10 bin liraya yakın maaşla uzman olarak işe yerleştirildiği öğrenildi.

İşte kardeş torpilinin belgesi:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir