Öz kızına 14 kez cinsel istismarda bulunan 41 yaşındaki sapık babaya iyi hal indirimi

Zonguldak'ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 11 yaşındaki kızına 14 kez cinsel istismarda bulunana sapık babaya mahkeme toplamda 33 yıl 9 ay hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti, sanığın yargılama sırasındaki tutum ve davranışları sebebiyle iyi hal indirimi uygulayarak cezayı 28 yıl 1 ay 15 güne düşürdü.

featured

Zonguldak‘ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 11 yaşındaki kızı E.V.’ye 14 kez cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan maden işçisi 41 yaşındaki Murat V. iddiaları yalanladı.

MAHKEMEDEN ŞOKE EDEN KARAR

Sapık baba yaptığı açıklamada, “Ben ilk defa böyle şeyler yaşadım. Jandarmaları da görünce elim ayağım tutuldu. Savcıya da ifade verirken iddiaları kabul etmiştim. Daha önce suçlamaları kabul etmiş olsam da şimdi etmiyorum. İddialar doğru değil, hepsi iftira” diyerek kendini savundu. Mahkeme heyeti, iyi hal indirimi uygulayarak sanığı 28 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

BOŞANMA DAVASI İÇİN GEREKÇE İDDİASI

Sanık avukatı ise mağdur kız çocuğunun verdiği ifadelerde çelişki olduğunu adli tıp kurumu raporunun da kesin bir delil içermediğini söyledi. Avukat, sanığın eşi F.V.’nin, kendisine cinsel istismar olayını dayanak göstererek boşanma davası açtığını, bu suçlamanın boşanma gerekçesi olarak kullanılmak için uydurulduğunu öne sürerek müvekkilinin beraatini istedi. Karardan önce son sözü sorulan sanık, “Borcum var. Çalışmadan borcumu ödeyemiyorum, biriktikçe birikiyor. Suçsuzum, tutuklu kalmam mağduriyetime sebep olacaktır” diye konuştu.

Mahkeme heyeti Murat V.’ye kendi kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 27 yıl, suçun zincirleme şekilde işlendiği gerekçesiyle artırım uygulayarak 33 yıl 9 ay hapis cezasına hükmetti. Heyet, sanığın yargılama sırasındaki tutum ve davranışları sebebiyle iyi hal indirimi uygulayarak cezayı 28 yıl 1 ay 15 güne düşürdü. Sanığın cezasını tutuklu olarak çekmesine karar verildi. Sanık kararın ardından, “Ben mağdurum burada asıl suçu, karşı tarafın çekmesi lazım” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir