Oyundan çıkan Aboubakar’ın tepkisine Sergen Yalçın’dan cevap: “Ben takımı düşünmek zorundayım”

featured

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, 1-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Aboubakar’ın oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyle ilgili sorulan soruyu cevaplayan başarılı teknik adam, “Bazen oyuncular bireysel düşündükleri için bu tür tepkileri gösterebiliyorlar. Ben bu şekilde düşünemem. Keyfi isteklerine göre hamle yapamayız teknik direktörler olarak… O an gidişata göre ne gerekiyorsa onu yaparım. Başlayan 11 ve bitiren 11 aynı olmak zorunda değil. İlk yarıda Necip’le başladık ama beğenmediğim şeyler oldu ve çıkardım. O yüzden oyuncular bireysel düşünüyor ama ben de takımı düşünmek zorundayım. ” dedi.

Sergen Yalçın konuşmasında;

“Çok zor bir maç oldu. Malatyaspor da iyi mücadele etti. 1-0 ve 3 puan bizim için yeterli. Çok sık aralıklı maçlar oynuyoruz ve yoruluyoruz.. Bu yüzden kazanmak önemli. Daha iyi konsantre olsaydık, farkı açabilirdik, yine de bu yeterli.

Bazen oyuncular bireysel düşündükleri için bu tür tepkileri gösterebiliyorlar. Ben bu şekilde düşünemem. Keyfi isteklerine göre hamle yapamayız teknik direktörler olarak… O an gidişata göre ne gerekiyorsa onu yaparım. Başlayan 11 ve bitiren 11 aynı olmak zorunda değil. İlk yarıda Necip’le başladık ama beğenmediğim şeyler oldu ve çıkardım. O yüzden oyuncular bireyse düşünüyor ama ben de takımı düşünmek zorundayım. Ben bu tür tepkileri anlayabiliyorum. Abartılmadığı sürece sorun yok.” ifadelerine yer verdi.

Kartal zirveyi bırakmıyor… Beşiktaş, Yeni Malatyaspor’u Atiba’nın attığı tek golle geçti

Beşiktaş’ın Yeni Malatyaspor deplasmanında Ersin’in rahatsızlanması sonucu kalesini Utku Yuvakuran koruyor…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir