Oyuncu Bahadır Ünlü’den yemek beğenmeyen müşteriye silahlı tehdit! 4.5 yıla kadar hapis istemi…

featured

Sait Emir isimli doktor, sekiz ay önce arkadaşıyla Beyoğlu’ndaki bir restorana gitti. Emir, gelen siparişleri beğenmeyip mekandan ayrılmak istedi. İddiaya göre restoranın sahibi olan oyuncu Bahadır Ünlü, bu duruma müsaade etmedi ve zarar verebileceğini söyleyerek ikiliyi tehdit etti.

“Orası benim namusum”

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre, oyuncu Ünlü, bir süre sonra da doktoru sosyal medya hesabından “Dükkan benim karımın dükkanıdır. Orası benim namusum. Senin başına öyle bela getiririm ki…” diyerek tehdit etti. Ünlü, Sait Emir’e, sosyal medya üzerinden silah fotoğrafı eşliğinde tehdit ve hakaret yağdırdı.

Savcılık, söz konusu mesajlarla Emir’e tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu hakkında 4.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Oyuncu Ünlü, savcılıktaki ifadesinde, karşı tarafı 5-6 yıldır tanıdığını, iş yaptığını hatta 30 bin lira alacağının olduğunu söyleyip tehdit iddiasının yalan olduğunu ileri sürdü.

Bahadır Ünlü kimdir?

2003 yılında ilk filmi Akvariom ile izleyicilerle buluşan Bahadır Ünlü Senaryoya yaklaşımı ve olağanüstü bir performansı ile kendisini izleyenleri büyüledi. Yeteneğini her geçen gün geliştirdi ve bunu çok yönlü bir kariyere dönüştürmeyi başardı. Ünlü şimdi rol alacağı birkaç uluslararası projeye odaklanmıştır. Bahadır Ünlü “Bir aktör olarak ufkumu genişletmeyi seviyorum ve önümüzdeki birkaç proje aracılığıyla uluslararası bir kitleyle bağlantı kurmayı dört gözle bekliyorum” dedi.

Bahadır Ünlü dizi ve filmlerde oynamasının yanı sıra Ve ünlü markaların reklamların reklam yüzü olarak da tanıtımlarına katkıda bulunmaktadır.

Bahadır Ünlü rol aldığı TV dizileri de dahil olmak üzere yirmiden fazla önemli Türkçe, Almanca ve İngilizce film yapımında oyunculuk yaptı. Coca-Cola, Letgo, Haribo, Hib boux gibi markalar için reklam filmlerinde rol aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir