Onur Şener’i öldürenlerden Semih Soyalp ve İlker Karakaş suç makinesi çıktı!

Müzisyen Onur Şener'i öldürenlerden TAİ'de mühendis olarak çalışan Semih Soyalp'ın taksirli adam yaralama, İlker Karakaş'ın da görevi yaptırmamaktan suç kaydı olduğu tespit edildi.

featured

Ankara’nın Çayyolu semtindeki çalıştığı eğlence mekanda istek parçayı bilmediği için söylemeyen müzisyen Onur Şener’i katledenlerden ikisinin suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Onur Şener’in çocukluk arkadaşı gazeteci İrfan Değirmenci, sosyal medya hesabından cinayetle ilgili paylaşımda bulundu. Değirmenci, “#OnurŞener ortaokul arkadaşım. Sınıfın en parlak öğrencisiydi. Basketbol oynar, gitar çalardı. İmrenirdik Ona. Katilleri sanmasın ki bu cinayet örtülür. Katlettikleri, çocukluğummuş gibi hissediyorum. Asla bu davanın peşini bırakmayacağım!” dedi.

SEMİH SOYALP VE İLKER KARAKAŞ’IN SUÇ KAYITLARI VAR

Değirmenci, Onur Şener’i katledenlerin durumuyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

“Şüphelilerden biri Ali Gündüz. Ankara’da Çalışma Bakanlığı’nda iş müfettişi. Diğeri Semih Soyalp, TAİ’de elektrik mühendisi, taksirli yaralama suçundan kaydı mevcut. Digeri İlker Karakaş, İstanbul’da Çalısma Bakanlığı’nda müfettiş. İkisi görevi yaptırmamaktan 3 suç kaydı var.”

Onur Şener’in son görüntüsü ortaya çıktı! Arkadaşı Batuhan Eskicioğlu anlattı: ‘Şah damarı…’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir