Online derste cinsel ilişkiye giren çifti arkadaşları sosyal medyada rezil etti! Olay fotoğraflar…

featured

Geçtiğimiz aylarda Jamaika Öğretmenler Derneği’nin 57. Yıllık Konferansı, koronavirüs nedeniyle çevrimiçi ortam üzerinde düzenlenmiş ve öğretmenlerden birinin kamerasını açık unutarak eşiyle ilişkiye girdiği görülmüştü.

Zoom’da konuşma yaptıktan sonra kamerayı açık unutan öğretmen seks yaparken yakalandı! İlginç anlar kamerada…

Pandemi nedeniyle sıklıkla kullanılan Zoom uygulamasında bir skandal da Vietnam’da yaşandı.

Vietnam’ın Ho Chi Minh şehrinde bir üniversitesi öğrencisi, pandemi nedeniyle Zoom üzerinde yapılan ders sırasında, kamerayı kapattığını düşünüp odasına gelen kız arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdi.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DERSE KATILDI

Öğrencinin cinsel ilişkiye girdiği gören hoca gençleri uyarsa da ses kapalı olduğu için sesini duyuramadı.

Arkadaşlarının mesaj yolu ile iletişime geçtiği genç, hemen kamerayı kapatıp elbiselerini tekrar giydikten sonra derse katıldı.

SOSYAL MEDYADA İFŞA ETTİLER

Derse katılan öğrenciyi hocası, “Sen ne yaptığını sanıyorsun, derse kız arkadaşını getiriyorsun” diyerek azarladı. Yaptığı hatanın farkına varan öğrenci, öğretmeninden ve arkadaşlarından özür diledi.

Olaydan sonra okul yönetimi derste olanların kimseye söylenmemesi ve herhangi bir görüntü vb. dökümanın yayınlanmaması konusunda uyarı yaptı. Yönetimin uyarmasına rağmen, olay anına ait bir fotoğraf sosyal medya üzerinden yayınlanınca ülkede hararetli tartışmalar yaşandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir