Türkiye, bu olayı konuşuyor! Ömür Kurşun, annesi Nurcihan hanıma 30 yıl sonra Esra Erol’da kavuştu

Ömür Kurşun, hiç görmediği annesi Nurcihan hanımı bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Küçüklük fotoğrafından oğlu Ömer Kurşun’u tanıyan anne Nurcihan hanım programı aradı. Anne-oğulun kavuştuğu o anlar, Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu.

featured

30 yıl önce başka bir aileye verilen Ömür Kurşun, “Esra Erol’da” programı sayesinde yıllar sonra biyolojik annesine kavuştu. Adana’da yaşayan Nurcihan A., 30 yıl önce henüz 14 yaşındayken, kendisinden yaşça büyük Mustafa Ş.’den hamile kaldı.

Ailesinden habersiz evlenmek için kaçtığı Mustafa Ş. ile Gaziantep’te yaşamaya başlayan genç kadın, bir süre sonra uğradığı şiddet nedeniyle, karnındaki bebeğiyle Mersin’e taşınan ailesinin yanına döndü.

Nurcihan A.’yı kabul eden ailesi, dünyaya getirdiği oğlunu istemedi. Genç kadın da oğlunu komşularına verdi.

İSMİNİ DEĞİŞTİRDİ

“Mümin” adını verdikleri bebeği kendi nüfuslarına geçiren Sarı ailesi, ardından mahalleden taşındı. Nurcihan A. ise elinde kalan tek bir fotoğrafla yıllarca evlat hasreti çekti.

Kendisini büyüten ailesinden şiddet gören Mümin Sarı, yıllar sonra onların gerçek ailesi olmadığını ve annesinin küçük yaşta yaşadıklarını öğrenince, biyolojik annesini aramaya başladı. Bu arada “Mümin Sarı” ismini de değiştirip Ömür Kurşun yaptı.

Esra Erol’da ilginç anlar! Cezaevindeyken eşi Vesile İldemir yasak aşkıyla düğün yapınca Mustafa İldemir gözyaşlarına boğuldu

‘BENİ AFFET’ DEDİ

Son olarak, ATV ekranlarında yayınlanan “Esra Erol’da” programına katılıp hiç görmediği biyolojik annesini bulmak için yardım istedi.

Program sırasında, oğlunun küçüklük fotoğrafı ekranlardan yayınlanınca oğlunu tanıyan Nurcihan A., programı aradı.

Anne-oğulun 30 yıl sonra ATV stüdyolarında kucaklaşması duygusal anlara sahne oldu.

Yıllarca vicdan azabından kahrolduğunu söyleyerek oğlunun ayaklarına kapanıp af dileyen Nurcihan A., yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Anne-oğul dakikalarca birbirine sarılarak yılların özlemini gidermeye çalıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir