Oktay Kaynarca’dan yeni proje müjdesi! Yayınlanacağı kanal bile belli oldu

En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile seyircisinin karşısına çıkan Oktay Kaynarca, yeni dizisi ile ortalığı ayağa kaldırmaya geliyor.

featured

ATV’nin fenomen yapımlarından olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın, yedinci sezon hazırlıkları yaparken ani bir kararla final yapmasına karar verilmiş, iddiaya göre başrol oyuncusu Oktay Kaynarca da Raci Şaşmaz ve Bahadır Özener ile gerilim yaşamıştı.

Yapımcı ve ATV arasındaki anlaşmazlığa kurban giden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları büyük üzüntü yaşarken, başrol oyuncusu Oktay Kaynarca da Instagram hesabından bir veda mesajı paylaşmış, bu da diziyle ilgili bütün umutların söndüğü gerçeğini göstermişti.

“Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…” sözleriyle ayrılığını açıklayan Oktay Kaynarca, olaylı vedasının ardından ATV ekranlarına döneceğini açıkladı.

Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar yapım şirketini kuran Oktay Kaynarca, bu kez ATV için yalnızca başrol olmayacak aynı zamanda yapım tarafında da patron olacak.

Çekimlere haziran ayı içinde başlayacaklarını duyuran Oktay Kaynarca “Senaryo ve cast çalışmaları yapılıyor, ekip kurma çalışmaları yapılıyor. Çok sancılı bir dönem, o yüzden çok yoğun çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

‘’KADRO KURMAYA ÇALIŞIYORUZ’’

Anlaşmaların yapılmaya başlandığını ve en uyumlu kadroyu yapmaya çalıştıklarını anlatan Oktay Kaynarca yeni dizisi için şu ifadeleri kullandı: Bu bir dizi film ve ne kadar süreceğini bilmiyoruz. Dizi filmlerde yolculuk çok önemlidir, ekip ruhu çok önemlidir. O ekip ruhuna talip olan arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Kamera önünde olduğu gibi kamera arkasında da uyumlu arkadaşlarımızla, bizimle o yolculuğu yapabilecek bir kadro kurmaya çalışıyoruz. O yüzden biraz titizleniyoruz. Kamera arkası Onur Tan’ın işi diyen Oktay Kaynarca dizinin çok etkili bir yapım olacağı konusunda net konuşarak “Sadece oyuncu olarak değil, yapımcı olarak bu sorumluluğu üstlenmek önemli. Çok önemli bir yük sırtımızda. Onun sorumluluğunu mümkün olduğunca iyi taşımaya çalışacağız” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir