Öksürük krizine girdiğinden duvarlar kan içinde kaldı… Annesi, koronavirüsten ölen oğlunun son anlarını paylaştı…

featured

ABD’nin Missouri eyaletinde yaşayan 44 yaşındaki hemşire anne Stephanie Franek’nin oğlu Peyton Baumgarth, yapılan testte Kovid-19 kaptığı tespit edilince evinde karantinaya alındı.

Peyton’ın birkaç gün sorna el ve ayak parmakları morarmaya başlayınca annesi tarafından Cardinal Glennon Çocuk Hastanesi’ne kaldırıldı.
Durumu her geçen dakika ağırlaşan çocuk, yoğun bakımda entübe edildi. Kanındaki oksijen seviyesi bir türlü yükseltilemediği için şiddetli bir öksürük krizine giren Peyton, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Talihsiz çocuğun kanı, öksürüğün şiddetiyle yoğun bakım duvarlarına sıçradı.
Altı hafta önce kız kardeşini de koronavirüs nedeniyle kaybeden hemşire anne, virüsün ne kadar ciddi olduğunu göstermek için oğlunun duvarlara sıçramış kanının fotoğraflarını paylaştı.
Acılı anne, öksürük krizinden dolayı oğlunun göğsünde kanama meydana geldiğini, kriz durmadığı için göğsündeki kanın dışarı fırladığını söyledi.
4 doktor ve 10 hemşireden oluşan grup Peyton’ı kurtarmak için ellerinde geleni yaptılar ama Peyton, hemşire annesinin gözleri önünde hayatını kaybetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir