Okan Buruk: “Gomis, sezonun geri kalanında forma giymek istemedi”

Fatih Karagümrük maçının ardından konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bafetimbi Gomis, Alanyaspor maçında Barış Alper'i oyuna aldığımız için, sezonun geri kalanında forma giymek istemedi." ifadelerini kullandı.

featured

Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Fatih Karagümrük ile oynayan Galatasaray, rakibiyle 3-3 berabere kaldı.

Galatasaray’ın Fatih Karagümrük maçı kadrosuna alınmayan Bafetimbi Gomis ile ilgili kulüp başkanı Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk’tan açıklama geldi.

Maçın ardından konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bafetimbi Gomis hakkında şunları dedi:

“GOMİS OYNAMAK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ”

“Bafetimbi Gomis, Alanyaspor maçında Barış Alper’i oyuna aldığımız için, sezonun geri kalanında forma giymek istemedi. Santrafor opsiyonlarımızdan biri Gomis’ti. Antrenman öncesi bana geldi ve artık oynamak istemediğini söyledi. Bundan sonra Galatasaray forması giyip oynamak istemediğini söyledi. Ona ihtiyaç olduğunu hatırlatmak istedim. Kabul etti ama bunun gurur meselesi olduğunu iletti.”

“BU KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL”

Gomis hakkında konuşan Dursun Özbek ise şunları söyledi:

“Bafetimbi Gomis’i Türkiye’ye ben getirdim. Dünkü davranış biçimi kabul edilebilir değil. Galatasaray’ın bir profesyoneli, Galatasaray’a hizmet etmek durumundadır. Kendisiyle konuştum. Sahadaki patron Okan Hoca. O nasıl takdir ederse, herkes saygı duyacak. Zaten bizim takım öyle bir takım. Herkes, Okan Hoca’ya saygı gösteriyor. Bafe niye böyle yaptı, doğru pek hoş değildi. Yönetim Kurulu’nda bunu konuşacağız. Buradaki davranış biçimini kabul etmiyorum.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir