Okan Buruk: “Atilla Karaoğlan’ın performansını beğenmedim”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 kazanılan Trabzonspor maçının ardından, "Hakem Atilla Karaoğlan'ın performansını beğenmedik" dedi.

featured

Galatasaray, Süper Lig’in ikinci haftasında sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi Galatasaray 2-0’lık skorla kazandı.

Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 23. dakikada ve 90+3. dakikada Mauro Icardi attı. Arjantinli yıldız, bu sezon ligdeki ilk gollerini attı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 kazanılan Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirdi.

“BÜYÜK BİR TAKIMLA OYNADIK”

Başarılı teknik adam, oyuncularına teşekkür ederek sözlerine başladı.

Trabzonspor gibi çok büyük bir takımla oynadık. Bu maçlar bizim için de önemli oluyor. Seyircimiz de baskılı oyuna katıldı. Onlarla çok iyi işler yaptık. Oyuncularıma da teşekkür ederim.

“ATİLLA KARAOĞLAN’IN PERFORMANSINI BEĞENMEDİM”

Okan Buruk açıklamalarına şöyle devam etti:

“Kulübeden oyuncuları alkışla destekledim. Başka biri olsa Barış’ın yerine oynamayabilirdi. Ağrıları vardı. Türk, yabancı herkes %100’ünü veriyor. Onlara sahada sahip çıkmamız lazım. Hakem Atilla Karaoğlan’ın performansını beğenmedik.”

“HAKİM ZİYECH UĞURLU GELDİ”

Yeni transfer Hakim Ziyech hakkında Okan Buruk, şu sözleri sarf etti:

“Hakim Ziyech’e ‘Hoş geldin’ demek istiyorum. Maçtan sonra konuştuk. Uğurlu geldiğini söyledim. Güzel ve farklı bir tanıtım oldu. İyi oyuncularımız vardı, daha da iyi olduk. Rekabet artacak.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir