O Kız dizisinde Doruk kimdir? Ali Öner kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı?

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen O Kız dizisinde Doruk karakterini canlandıran Ali Öner kimdir? O Kız Doruk Ali Öner nereli, kaç yaşında ve sevgilisi var mı? Ali Öner'in Instagram adresi nedir?

featured

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve başrolünde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları gibi usta oyuncuların olduğu O Kız dizisine yeni katılan Ali Öner, Doruk karakteri ile dizi izleyicilerinin hayranlığını kazandı.

Daha önce Teşkilat dizisinde karşımıza çıkan yakışıklı ve başarılı oyuncu hakkında merak edilen her şeyi haberimizde derledik.

ALİ ÖNER KİMDİR?

Ali Öner 1996 İstanbul doğumludur. Manken, model ve oyuncu olan Ali Öner 2019 yılında Best Model of Turkey yarışmasında podyuma çıkmış ve derece almıştı. Ali Öner, Teşkilat, Seni Kalbime Sakladım gibi dizilerde rol almıştır. Şimdilerde ise O Kız dizisinde Doruk karakterini canlandırmaktadır.

ali öner instagram

ALİ ÖNER HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

O Kız (Doruk, 2022)
Seni Kalbime Sakladım (Mete, 2022)
Teşkilat (Ayvaz, 2021-2022)

o kız doruk kim

ALİ ÖNER INSTAGRAM HESABI

Sosyalmediği oldukça aktif kullanan oyuncumuz Ali Öner resmi İnstagram hesabından sık sık paylaşım da bulunmaktadır. İnstagram da 32 gönderisi ve yaklaşık olarak 95 bin takipçisi bulunan Ali Öner’in resmi İnstagram hesabı: @alionerofficial

o kız doruk instagram

ALİ ÖNER SEVGİLİSİ VAR MI?

Sektöre yeni olmasına rağmen dikkatleri üzerine çeken oyuncumuzun sevenleri Ali Öner’in hayatında birinin olup olmadığını da merak etti. Bizlerde bu nedenle araştırdık. Ancak oyuncumuz sektörde yeni olduğu için daha önce basına yansıyan bir sevgilisi olmamıştır. Kısacası oyuncumuz Ali Öner’in hayatında bilinen biri yoktur.

ali öner instagram

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir