Taksim patlamasıyla ilgili PKK propagandası yapan Nurgül Yeşilçay’a Mücahit Birinci’den tokat gibi cevap

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Mücahit Birinci, devlete inanmayıp hain terör örgütünün açıklamasına itibar edip, PKK propagandası yapmaya çalışan Nurgül Yeşilçay’a tepki gösterdi.

featured

13 Kasım 2022 Pazar günü İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan İstiklal Caddesi üzerinde bombalı meydana geldi. Saldırıyı gerçekleştiren ismin Ahlam Albashır, planlayıcısının ise Ammar Jarkas olduğu tespit edildi.

Terör örgütü YPG/PKK ile ilintili olan hainlerle ilgili YPG’den, ‘’Saldırıyla ilgimiz yok.’’ açıklaması yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti yetkilileri ise saldırı emrinin Kobani’den geldiğini açıklayarak, saldırıda sorumlunun terör örgütü YPG/PKK olduğunu duyurdu.

DEVLETE DEĞİL, TERÖRİSTLERE İNANARAK PKK PROPAGANDASI YAPMAYA ÇALIŞTI

6 insanın hayatını kaybettiği, onlarca yaralının olduğu Taksim saldırısıyla ilgili paylaşımda bulunan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, devlete değil teröristlere inanarak PKK propagandası yapmaya çalıştı.

Nurgül Yeşilçay, yaptığı paylaşımında şunları söyledi;

‘’Yalan dolan konuşmak dışında biri var mı gerçekleri söyliycek: Kim yapmış? Ama gerçekten kim yapmış? Çoluğun çocuğun canına kim kıymış? Çünkü adını anmak istemediğim o terör örgütü bile yaptığı işi yaptığı zamn üstüne alıyo! Peki kim yapmış!!!’’

TEPKİ GELİNCE PAYLAŞIMINI SİLDİ

Yaptığı paylaşım tepki çeken Nurgül Yeşilçay, daha sonra yazdıklarını sosyal medyadan silmek zorunda kaldı.

AK PARTİLİ BİRİNCİ’DEN TOKAT GİBİ SÖZLER

AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci, Yeşilçay’ın sildiği tweetinin ekran görüntüsünü paylaşarak, ‘’Aferin… Bir daha bu ülkede, kurnazca, örtülü PKK propagandası yapma.’’ dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir