Numan Kurtulmuş: “Gittiğimiz her yerde hayır dua alıyoruz, yüzünü buruşturanı görmedim”

featured
Artvin’de 22 Temmuz’da yaşanan sel ve heyelandan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Kurtulmuş başkanlığındaki heyet, Arhavi Gençlik Merkezi’nde partinin il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesiyle yangın ve sel bölgelerinde inceleme yapmak, son durumu ve yapılan çalışmaları yerinde görmek için AK Parti olarak en üst düzeyde ziyaretler yaptıklarını söyledi.
Kendilerinin de dün Rize’de, bugün de Artvin’de ziyaretler ve incelemeler yaptıklarını belirten Kurtulmuş, “Kastamonu, Sinop, Bartın tarafındaki afet bölgelerinde de arkadaşlarımız çalışmaları yapıyorlar. Belki bundan sonraki süreçlerde yine böyle afetlerle karşı karşıya kalacağız ama afetten sonra milletimizin yaralarını sarmak, ortaya çıkan ziyanı, zararı telafi etmek, insanları ilk andan itibaren mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde kurtarmak başta olmak üzere her türlü faaliyet eksiksiz bir şekilde yerine getirilmiştir” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir