Kraliçe’nin ölümünü de bilmiş! Nostradamus’un 450 yıllık kehaneti ortaya çıktı: Tahta geçmesi gereken isim Charles değil…

Daha önce yaptığı kehanetlerle dünya gündeminden düşmeyen Fransız kahin Nostradamus'un Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünü 450 yıl önce bildiği öğrenildi. Kraliçe'nin 2022’de 96 yaş civarında öleceğini tahmin eden Nostradamus'un kehanetinin devamında ise tahta geçecek olan ismin Prens Harry olduğunu söylemesi şoke etti.

featured

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 8 Eylül’de İskoçya’da hayatını kaybetmişti. Kraliçe 2. Elizabeth’le ilgili haberlerin ardı arkası kesilmezken, ünlü Fransız kahin Nostradamus‘un yazıtlarında Kraliçe ile ilgili bir ayrıntı dikkat çekti.

450 yıl önce yazılan metinlerde Nostradamus’un Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünü öngördüğü iddia edildi.

Bunu ortaya çıkaran kişi ise yazar Mario Reading oldu. ‘Nostradamus: Gelecek İçin Tüm Kehanetler’ kitabında Reading, Nostradamus’un ‘Kraliçe 2. Elizabeth, 2022 yıllarında 96 yaşı civarlarında ölecek” sözlerini kaleme almış.

Nostradamus’un kehaneti gerçek mi oluyor? 3. Dünya Savaşı için işaret ettiği tarih çok yakın…

Aynı zamanda kehanetin devamı da var. Nostradamus, yazdığı şiirde Kral 3. Charles’tan sonra tahtın ilk varisi olan Prens William’ın değil, şu anda görevlerini bırakmış olan Prens Harry’nin kral olacağını söylüyor.

Bu olayın sosyal medyada viral olası ile birlikte kitaba olan ilgi bir hayli arttı. Ancak aynı zamanda Fransa tarihi konusunda uzman olan ve 2017 yılında hayata veda eden Reading, bu talebi göremedi.

Nostradamus’un Dünya’nın nasıl sona ereceği de dahil olmak üzere tam 6 bin 338 kehaneti var.

İşte Nostradamus’un tahmin ettiği ve doğru çıkan bazı kehanetleri:

2. DÜNYA SAVAŞI

11 EYLÜL SALDIRILARI

FRANSIZ DEVRİMİ

ATOM BOMBASININ İCADI

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir