Nihat Genç, CHP’li isimlere açtı ağzını yumdu gözünü!

Tarihi seçimlerin ardından bir kez daha büyük bir hezimet yaşayan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkiler çığ gibi. Gazeteci Nihat Genç kaleme aldığı yazıda CHP'li birkaç isme sert sözlerle yüklendi.

featured

Türkiye geçtiğimiz gün bir kez daha sandık başına gitti. Seçim, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açık ara zaferiyle sonuçlandı.

NİHAT GENÇ’TEN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

Başta Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere muhalefet cephesi büyük bir hüsrana uğrarken Veryansın TV Yazarı Nihat Genç çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. CHP’li birtakım isimlere sert sözlerle yüklenen Nihat Genç, “Aynı oyuncular aynı oyunu aynı seyircilere aynı repliklerle niye oynar? Evet, yine halk cahil!? Bu politik tiyatro bir daha sonlarını getirdi! Şu oyunculara bakın: Kaftancıoğlu, Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, Tuncay Özkan, Erdoğan Toprak, Faik Öztrak, Selim Sayek Böke, İmamoğlu, vs. yüzlercesi.. Uluslararası bir şebekenin figüranları! Devlet nedir millet nedir bilmezler, hepsi ayak oyunları, torpil, kayırma, fırıldak ve karanlık tezgahlarla oraya getirilmişler! Sözde Cumhuriyet’i kuran parti hepsi istisnasız Cumhuriyet düşmanı! İstisnasız hepsi milli güvenlik politikalarına karşı, Cumhuriyet’e karşı!” ifadelerini kullandı.

CHP’YE YAKIN GAZETECİLERİ DE ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU

Yazar Nihat Genç, kaleme aldığı yazısında CHP’ye yakınlığıyla bilinen bazı gazetecileri de eleştirdi. Uğur Dündar, Emin Çölaşan, Necati Doğru, Rahmi Turan, Emre Kongar, Deniz Zeyrek, İsmail Saymaz, Şirin Payzın, Ayşenur Arslan, Özdemir İnce, Alev Coşkun, Bedri Baykam gibi isimlerin Kılıçdaroğlu’na destek verdiğini hatırlatan Nihat Genç, “Yıllardır ekranlarda ve gazetelerde aralıksız CHP artı HDP formülünü sabah akşam milletin kafasına kafasına çaktılar, algıyla kitleleri yanlış yola soktular, olmayacak duaya hep birlikte kasıtla amin dediler, PKK ve Fetö’nün suçuna tertemiz Cumhuriyetçi kitleleri ortak ettiler! Cumhuriyetçi seçmeni, kasıtla, sahneyi sinemaskop perdeyi tam göremeyecek bir yere oturtup, vatan hainlerini dev gibi Cumhuriyetçi aydınları hiç göstermediler! Ve gençlerin hayalleriyle oynadılar! Muhalefete muhalefet etmeyin deyip bizleri de linç küfür hakaret tekme tokat kovdular!” sözlerini sarf etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir