Nihat Doğan’ın eşi Arzu Doğan kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Arzu Doğan’ın Instagram hesabı

Sürpriz bir şekilde evlenen Nihat Doğan, İranlı hayranı Arzu Hanım ile dünya evine girdi. Arzu Hanım’ın soy ismi ile ilgili net bir bilgi bulunamasa da ünlü sanatçının Instagram’dan takip ettiği kişiler üzerinden araştırıldığında bir isim ön plana çıkıyor: Arezoo Gharlar…

featured

Nihat Doğan, 3 aylık hamile sevgilisi Arzu Hanım’la evlendi. Hayranı olduğu öğrenilen Arzu Hanım’ın soy ismi ve hayat hikâyesiyle ilgili bir bilgi bulunamadı. Ancak Doğan’ın sosyal medyadan takip ettiği ve İranlı olduğu düşünülen Arezoo Gharlar adındaki bir kullanıcının, ünlü sanatçının eşi olabileceği kaydedildi.

NİHAT DOĞAN’IN EŞİ ARZU’NUN INSTAGRAM HESABI

İranlı Arezoo Gharlar yani Arzu Hanım, ‘’arezoo_gharlar’’ kullanıcı adıyla Instagram’da yer alıyor. Arezoo Gharlar’ın Instagram’da bin 241 takipçisi bulunurken, 426 kişiyi takip ettiği görüldü. Profili gizli olan Arzu Hanım’ın profil fotoğrafında da yüzünün belli olmaması dikkat çekti.

Nihat Doğan, İranlı hamile sevgilisi Arzu’yla evlendi

NİHAT DOĞAN’IN İRANLI EŞİ ARZU KİMDİR?

Nihat Doğan’ın evlendiği kişinin Arzu adında İranlı olduğu öğrenildi. Ayrıca Doğan’ın hayranı olduğu yer alan bilgiler arasında.

Öte yandan Arzu Doğan’ın üç aylık hamile olduğu belirtildi.

NİHAT DOĞAN’IN EŞİ ARZU HANIM’IN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

“NİKÂHA ŞAHİT OLDUM”

Uzun zamandır birlikte olduğu Sevim Alan ile ilişkisini noktalayan Nihat Doğan, güzellik merkezi sahibi eski sevgilisinden aldığı Ataköy’deki şubesini iade eden ünlü sanatçının gizli kıyılan nikâhına şahit olduğunu söyleyen Erol Köse, Instagram’dan yaptığı paylaşımda “Nihat Doğan, İranlı Arzu ile evlendi. Gelinin 3 aylık hamile iddiası var bu da ayrı bir sevinç yarattı. Siyasete soyunan ve benim de yıllarca albüm yapıp meşhur ettiğim Nihat, çoğu okumuştan kültürlü bir adamdır. Umarım hızlıca baba olur” dedi.

Geçtiğimiz günlerde annesiyle İran’a giden Doğan, evlilik ve bebek haberleri hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir