Nevşin Mengü, Kılıçdaroğlu’nun yeni ittifak planını açıkladı!

CHP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü YouTube yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni ittifak planını açıkladı, İYİ Parti ile Zafer Partisini yer değiştirme amacı olduğunu söyleyen Mengü, "Ümit Özdağ hemen her gün Halk TV'de. CHP'nin içerisine alınmış durumda. Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi arasında bir ittifak gelişiyor. İYİ Parti ipleri koparıyor anlaşıldı. Zafer Partisi Gençlik Kolları Başkanı Gökşen Anıl Ulukuş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı oldu." ifadelerini kullandı.

featured

Seçim hezimeti sonrası CHP’de büyük bir kaos yaşanıyor. Partide Kılıçdaroğlu istifa sesleri yankılanırken Kılıçdaroğlu bu sesleri susturmuş bununla da kalmayarak suçu eski MYK’ya atarak tamamen MYK’yı yenilemişti. Koltuktan kalkmayan Kılıçdaroğlu kendisini eleştirenleri ve değişim isteyen isimleri hedef göstermiş, partiden ayrılmalarına sebebiyet vermişti. Tüm bunlar olurken Kılıçdaroğlu‘nun yer aldığı Millet İttifakı da parçalanmış halde. İYİ Parti ittifaktan ayrıldığını açıklarken Kılıçdaroğlu önümüzdeki belediye seçimleri için yeni bir ittifak arayışına girmiş ve hatta bulmuş görünüyor.

KILIÇDAROĞLU’NUN YENİ İTTİFAK PLANI

CHP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü YouTube yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İYİ Parti ile Zafer Partisini yer değiştirme amacı olduğunu söyledi. Mengü, “Ümit Özdağ hemen her gün Halk TV’de. CHP’nin içerisine alınmış durumda. Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi arasında bir ittifak gelişiyor. İYİ Parti ipleri koparıyor anlaşıldı. Zafer Partisi Gençlik Kolları Başkanı Gökşen Anıl Ulukuş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı oldu.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir