Netflix’ten Friends hayranlarına müjde!

featured

İlk bölümü 1994 yılında yayınlanan ve 2004’e kadar on sezon boyunca başarıyla devam eden Friends geniş bir hayran kitlesi tarafından halen ilgiyle izleniyor. Ülkemizde de sıkı bir fan kitlesine sahip olan dizi Manhattan’da yaşayan bir grup arkadaşın hayatını anlatıyor. David Crane ve Marta Kaufmann ikilisinin tasarladığı kült komedi dizisi 236 bölümlük külliyatı ile Netflix’e gelecek.

Netflix, Friends dizisinin yayın haklarını satın aldı

Friends dizisi şu anda Türkiye’de BluTV platformunda tüm sezonlarıyla seyredilebiliyor. Ancak bugün Netflix önemli bir adım atarak dizinin yayın haklarını aldığını duyurdu. Dizi BluTV’den kaldırılacak mı, şimdilik bilinmese de açıkça anlıyoruz ki 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren yapımı Netflix’ten seyretme şansına sahip olacağız. Platform bunu keyifli bir sosyal medya duyurusuyla takipçilerine paylaştı:

https://twitter.com/netflixturkiye/status/1369961851816181762?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1369961851816181762%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fshiftdelete.net%2Fnetflixten-friends-hayranlarina-mujde

How I Met Your Mother gibi kendinden sonra gelen pek çok yapıma ilham kaynağı olan Friends, Netflix ile artık daha fazla insana ulaşacak. Her bölümü ortalama 20 dakika uzunluğa sahip dizi henüz hiç izlemeyenler ya da tekrar tekrar seyretmek isteyenler için oldukça iyi bir alternatif olacak.

Friends ekibi 17 yıl sonra yeniden buluşuyor

Uzun bir süredir heyecanla beklenen Friends özel bölümü ile ilgiliyle nihayet yeni haberler gelmeye başladı. Dizide Ross Geller karakterine hayat veren David Schwimmer, Nisan’da Los Angeles’ta toplanıp yeni bölümü çekeceklerini açıkladı.

Toplamda 1 saat uzunluğa sahip olacak özel Friends bölümü HBO Max için hazırlanacak. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer ve Matt LeBlanc yıllar sonra bu tek seferlik bölüm için tam kadro bir arada toplanacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir