Nesrin Cavadzade transparan elbisesiyle poz verdi, takipçileri yorum yağdırdı

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından transparan elbisesiyle verdiği pozları paylaştı. Oyuncunun pozları kısa sürede beğeni yağmuruna tutulurken takipçilerinden "Eşsiz bir güzelliksin" yorumları geldi.

featured

Yıllar geçtikçe daha da güzelleşen, yaşını hiç göstermeyen Nesrin Cavadzade 30 Temmuz’da 40 yaşına bastı.

Sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından paylaştığı son pozuyla takipçilerini mest etti.

Nesrin Cavadzade, şimdi ise transparan elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı. Işık gelince Nesrin Cavadzade‘nin göğsü olduğu gibi göründü.

Transparan bir elbise tercih eden Nesrin Cavadzade’nin iddialı stiline yorum yağdı.

‘UTANIR İNSAN BÖYLE GÜZEL OLUNUR MU’

Nesrin Cavadzade transparan gümüş renkli elbisesiyle verdiği pozları 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncu, takipçilerinden tam not aldı.

nesrin cavadzade nereli

Kısa sürede 140 binden fazla beğeni sayısına ulaşan 40 yaşındaki oyuncu, kusursuz fiziği ve güzelliğiyle göz kamaştırdı.

nesrin cavadzade yorum

Cavadzade’nin göğüs ve bacak dekolteli pozlarına sessiz kalamayan takipçileri ise “Taş mısın be kadın” ve “Utanır insan böyle güzel olunur mu?” yorumunu yaptı.

EN SON ÜÇ KURUŞ DİZİSİNDE ROL ALDI

2007 yılında başladığı oyunculuk kariyerine sayısız proje sığdıran güzel oyuncu, en son Üç Kuruş dizisinde rol almıştı.

Daha önce Yasak Elma, Al Yazmalım, Bizim Hikaye ve Aşk Tesadüfleri Sever 2 gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Cavadzade’nin kendisine gelen dizi ve film tekliflerini değerlendirdiği konuşuluyor.

nesrin cavadzade sevgilisi

GÖKHAN ALKAN İLE AŞK YAŞAMIŞTI

Özel hayatıyla da adından söz ettiren yıldız, yakın zamanda önce meslektaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşamıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir