133. saatte umudun adı Nehir Naz Narlı

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yıkılan Kültür Sitesi'nin enkazında 133 saat sonra mucize gerçekleşti. Arama kurtarma ekipleri, enkazdan önce 12 yaşındaki Nehir Naz Narlı'yı, ardından annesi ve babasını sağ olarak çıkardı. Ekipler, ailenin diğer üyesi 22 yaşındaki İsmet Narlı'yı kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

featured

7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürerken, 133. saatte bir mucize haberi daha geldi.

ÖNCE NEHİR NAZ ÇIKARILDI

Onikişubat ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde Kültür Sitesi arkasındaki bir enkazda çalışma yapan Manisa İmbat Madencilik, Yozgat Şeker, AFAD, Antalya JAK ve EROK Komutanlığı AFAD Taburu ekipleri, yaptıkları dinlemede tespit ettikleri 3 kişiden ilk olarak Nehir Naz Narlı’yı enkazdan çıkardı.

ANNE VE BABASI DA KURTARILDI

Çalışmalara devam eden ekipler, yaklaşık yarım saat sonra Nehir Naz’ın annesi Şule ve babası Derviş’e de ulaştı. Yaralı olarak kurtarılan anne ve baba, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Benzer Haberler
ugur-kardas-gozalti
Depremden etkileşim kasan sosyal medya soytarısı Uğur Kardaş gözaltına alındı
hatay-deprem-zeytinlik
Hatay’da deprem sonrası zeytin tarlasında oluşan yarıklar dehşete düşürdü
suriye-aya-bebek
Depremde enkaz altında doğan mucize bebek Aya için binlerce kişiden evlatlık başvurusu

ENKAZDA AİLEDEN BİR KİŞİ KALDI

Aynı aileden 3 kişiyi kurtaran ekipler ve Narlı ailesinin yakınları, büyük sevinç yaşadı. Ailenin diğer üyesi 22 yaşındaki İsmet Narlı’yı kurtarma çalışmaları devam ediyor.

YAŞAM ÜÇGENİ SAYESİNDE HAYATTA KALDILAR

Öte yandan, Narlı ailesinin yaşadığı Kültür Sitesi’nin binanın otopark kısmına kadar çöktüğü belirtildi. Enkazda sıkışan ailenin, araç ve eşyalar arasında oluşan yaşam üçgeni sayesinde hayatta kaldığı ifade edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir