Konya’da korkunç cinayet! Afgan uyruklu Nakibullah Rüstmi, başına çuval geçirilip domuz bağıyla öldürüldü…

Konya'da yaşadığ evde arkadaşları tarafından ölü bulunan Afgan uyruklu Afgan Nakibullah Rüstmi'nin korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Rüstmi'nin ağzının fularla, el ve kollarının ise domuz bağı yöntemi kullanılarak kabloyla bağlandığı öğrenildi.

featured

Konya korkunç bir cinayet haberiyle sarsıldı.

Ereğli ilçesine bağlı Boyacalı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Afgan Nakibullah Rüstmi, aynı evde kaldığı ve vatandaşı olan 3 arkadaşı tarafından başına çuval geçirilmiş, ağzı fularla el ve kolları ise kabloyla domuz bağı yöntemiyle bağlı halde ölü bulundu.

İKAMETİ İSTANBUL’DA ÇIKTI

Nakibullah Rüstmi’nin cansız bedeni, ihbarla gelen ekiplerce otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, şahsın İstanbul Zeytinburnu’nda oturduğu yönünde kaydının olduğu belirlendi.

CİNAYETLE İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Konya’daki ev sahibinin ise polise, evi 1 kişiye kiraladığını ve 4 kişinin kaldığından bilgisinin olmadığını söylediği öğrenildi.

Nakibullah Rüstmi’yi öldüren şüpheli veya şüphelilerin belirlenip, yakalanması için çalışma başlatılırken, ev arkadaşı 3 Afgan da ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir