Nadira Kadirova’nın annesi ilk kez konuştu

featured

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde şüpheli şekilde ölen Nadira Kadirova’nın annesi ilk kez konuştu.
AK Parti İstanbul Mileltvekili Şirin Ünal’ın Ayasofya’da yaptığı paylaşımın ardından, 23 yaşındaki Nadira Kadirova’nın şüpheli ölümü tekrar gündeme geldi.
Camideki fotoğrafı “Ayasofya Camisindeyiz. Nasip eden Allahımıza şükürler olsun. Emeği geçen herkesten başta REİS’imiz olmak üzere Allah razı olsun” notuyla paylaşan Ünal’a çok sayıda sosyal medya kullanıcısından Kadirova’yı hatırlatan yorum geldi.
‘Sen katilsin’
Kadirova’nın annesi kızının ölümünün ardından ilk kez konuştu. Oğlunun sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan videoda, acılı anne gözyaşları içerisinde konuşarak, “Şirin Ünal senin bu dünyada yaşamaya hakkında yok. Sen benim kızımı öldürdün. Güzel melek kızımı öldürdün. Sen katilsin” diyor.
Bi anne ni bi aileyi öldürdün katıl Akp Ş.ü yazıklar olsun katıl bu dünya de bile o bir dünya de cvp vereceksin Akp Ş.Ü bu meleğim den ne istedin de mereve ile skacak kadar beni vursaydin bir değil 100 tane kurşunla merve ile allah karh etsin anne ağlama anne nolur ??☝️??? pic.twitter.com/tIBfoMHx8k
— Muhammed Ali Kadirov (@MuhammedAliKa1) July 27, 2020

​​Kadirova’nın annesinin videosunun sosyal medyada yayılması üzerine Ünal, Twitter hesabını kilitledi.
Özbekistan vatandaşı Nadira Kadirova, 23 Eylül’de ev hizmetlisi olarak çalıştığı Şirin Ünal’ın evinde ölü bulunmuştu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kadirova’nın ölümünde takipsizlik kararı vermişti. Kadirova’nın ağabeyi Muhammed Ali Kadirova ve ailenin avukatı Prof. Dr. İlyas Doğan, konuyu AYM’ye taşıyacaklarını ifade etmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir