Naci Görür’den Hatay depremi açıklaması

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde çevre illerden de hissedilen 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kırıkhan ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin olumsuz bir durumun bildirilmediğini açıkladı. Deprem anı bir evin güvenlik kamerasına yansıdı.

featured

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde AFAD’dan yapılan açıklamaya göre 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD’ın verilerine göre saat 21:12’de gerçekleşen deprem yerin yaklaşık 11 kilometre derinliğinde oluştu.

Çevre illerde de hissedilen deprem sonrası AFAD “An itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” açıklamasını yaptı.

NACİ GÖRÜR’DEN AÇIKLAMA

Hatay’da meydana gelen deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

https://twitter.com/nacigorur/status/1604554591269429251?s=20&t=SsKlZQb99NRrPHNG_iMLUQ

BAKAN KOCA: ŞU ANA KADAR KURUMLARIMIZA HERHANGİ OLUMSUZ BİR ÇAĞRI GELMEDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da Twitter hesabı üzerinden yaptığı ilk açıklamada “21.12’de Hatay Kırıkhan ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar kurumlarımıza herhangi olumsuz bir çağrı gelmemiştir. Geçmiş olsun Hatay” ifadelerini kullandı.

“KURUMLARIMIZA OLUMSUZ BİR DURUM İNTİKAL ETMEMİŞTİR”

Hatay Valisi Rahmi Doğan, depreme ilişkin yaptığı açıklamada, “İlimizde 21.13’de meydana gelen depremde şu ana kadar kurumlarımıza olumsuz bir durum intikal etmemiştir. Tüm birimlerimizle alan taraması yapıyoruz. Hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ugah6aiw Avatar
    1 sene önce

    rantçıların korkutmak için satın aldığı soytarı…

    Cevapla