Mütevazilik balonu elinde patladı! Akşener Şanlıurfa’daki mitinge özel uçakla gitti

Cumhurbaşkanlığına ait özel uçaklara satacağını vaat eden ve yerli ve milli otomobil Togg için parası olmadığını söyleyen 7'li koalisyon ortaklarından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Şanlıurfa'daki seçim çalışmalarına özel uçakla gitmesi dikkat çekti.

featured

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gidiyor. Seçimlere kısa bir süre kala siyasi arena da da çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Parti başkanları seçim çalışmaları kapsamında mitinglere devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı uçaklarını satacağını vaat eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘in Şanlıurfa’ya özel uçakla gittiği ortaya çıktı.

TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ

7’li koalisyonun ve terörün siyasi ayağı HDP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon bileşenleriyle beraber Adıyaman’da Saadet Partisi tarafından düzenlenen iftar programına nisan ayının başında özel uçakla gitmişti.

MÜTEVAZILIK OYUNU KISA SÜRDÜ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise ‘minibüs ile yolculuk’ görüntüsünü sosyal medyadan paylaşarak ‘mütevazılık’ algısı vermeye çalışmıştı. Özel sosyal medya paylaşımında “Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Meral Akşener ile birlikte Adıyaman’da Saadet Partisi’nin iftarına gittik. Adıyaman, ne şatafatlar ne Mercedes’ler gördü. 14 Mayıs’tan sonra şatafat bitecek!” demişti.

AKŞENER DE ÖZEL UÇAK KİRALADI

Kılıçdaroğlu’nun ardından bugün de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener özel uçak kullandı. Cumhurbaşkanlığına ait özel uçaklara satacağını vaat eden millet ittifakı ortaklarından Akşener Şanlıurfa’daki seçim çalışmalarına özel uçakla geldi..

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir