Mustafa Varank 2023’e Getir kuryesi olarak girdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yılda Ankara’da bulanan kuryelerle bir süre zaman geçirdikten sonra kurye kıyafetleriyle dağıtıma çıktı.

featured

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yıla kuryelerle girdi. Kuryelerin çalışma koşulları hakkında bilgi alan Bakan Varank, motokuryelerle birlikte dağıtıma çıkmak istediğini söyledi.

Varank, kaskını takıp kurye kıyafeti giyerek motosiklet ile dağıtıma çıktı. Online sipariş uygulaması Getir’e kaydını yaptıran Varank, uygulamada kurye olarak görüldü.

İLK SİPARİŞ ÖĞRENCİ YURDUNA

İlk sipariş ise bir öğrenci yurdundan geldi.

Bakan Varank, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Ekonomi Bölümünde eğitim gören 3’üncü sınıf öğrencisi Ebru Partı’nın Altındağ’da kaldığı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Şerife Bacı Kız Yurdu’na giderek, sipariş ettiği dondurma, cips ve içecekleri tam zamanında teslim etti.

mustafa varank getir

Bakan Varank, kendisini tanımayan öğrenciye yeni yıla kuryelerle birlikte girdiğini ifade ederek, kendisinin Sanayi ve Teknoloji Bakanı olduğunu söyledi.

Partı, karşısındaki Bakan Varank’a “Gerçekten mi?” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

TOGG TABLOSU HEDİYE ETTİ

Bakan Varank, öğrencilere Türkiye’nin Otomobili TOGG’un seri üretim bandından indirilmesi anısına verilen tabloyu hediye etti.

mustafa varank getir

Bakan Varank, online sitenin yöneticileri ile görüştüğünü, bu siparişlerden ücret alınmayacağını, yapılan ödemenin iade edileceğini söyleyerek, “İyi seneleriniz olsun, arkadaşlarına selam söyle.” dedi.

Yurdun 570 öğrenci kapasiteli olduğunu öğrenen Varank, yurt çalışanlarına da hayırlı bir yıl diledi.

‘İNŞALLAH İYİ YILDIZ VERİRLER’

Siparişi teslim eden Varank, Getir uygulamasında kendisinin kurye olarak resmini görünce, “İnşallah iyi yıldız verirler. Para da almadık.” ifadelerini kullandı.

Bir süre sonra öğrenci ile telefonda görüşen Bakan Varank, “Siparişten memnun kaldıysanız bize yıldız verin.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir