Mustafa Sarıgül tokatladı, sunucu ne yapacağını şaşırdı!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül Mustafa Sarıgül, katıldığı bir YouTube programında masayı tokatlayınca sunucu ne yapacağını şaşırdı.

featured

Mustafa Sarıgül, son yıllarda Türk siyaset hayatına renk katan isimlerden biri oldu. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül, Tiktok’ta paylaştığı videolarla eline aldığı nesnelere vurduğu için sosyal medyada gündeme oturdu.

Mustafa Sarıgül, son olarak Pena Youtube kanalında Zeynep Uzun’un konuğu oldu. Mustafa Sarıgül’ün masaya vurmasıyla neye uğradığını şaşıran sunucu Zeynep Uzun korkarak, “Çok hazırlıksız yakalandım” diye konuştu.

MUSTAFA SARIGÜL KİMDİR?

Mustafa Sarıgül, 15 Kasım 1956 tarihinde Erzincan’ın İliç ilçesinde Güngören Köyü’nde dünyaya geldi. Annesi Ayşe Sarıgül, babası Hakkı Sarıgül’dür. Mustafa Sarıgül, Erzincan’ın İliç ilçesindeki Güngören Köyü İlkokulu’nda okumaya başladı, ancak ailesinin İstanbul’a taşınması nedeniyle ilkokula İstanbul Şişli’deki Talatpaşa İlköğretim Okulu’nda ilköğrenimini tamamladı. Daha sonra Şişli Ortaokulu ve Zincirlikuyu Yapı Teknik Lisesi’ne devam etti. Ardından Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu.

Siyasi kariyerine Cumhuriyet Halk Partisi Şişli İlçesi Gençlik Kolu Yönetim Kurulu üyeliği ile başladı. Daha sonra Gençlik Kolu Yönetim Kurulu sekreterliği, Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Başkanlığı, ilçe başkanlığı, il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bu süreler içinde CHP Kurultay Delegesi olarak Şişli İlçesinin temsil yetkisini kullandı. 1999-2014 yılları arasında İstanbul’un Şişli ilçesinin belediye başkanlığını yaptı. 17 Aralık 2020’de Türkiye Değişim Partisi’ni kurdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir