Suriyeliler bahane etkileşim şahane! Unutulmuş popçu Mustafa Sandal’ın sosyal medya çakallığı…

Türkiye'de sosyal medya etkileşimi en yüksek olan konu 'göçmenler' etkileşim peşinde koşan sosyal medya ünlülerinin yeni gözde konusu haline geldi. Ümit Özdağ tarafından uydurulan içerikleri paylaşan isimler arasında yer alan eski popçu Mustafa Sandal da bugüne kadar alamadığı etkileşimi alamaya başlayınca göç uzmanı oluverdi.

featured

Türkiye’deki ırkçı çetenin elebaşı Ümit Özdağ tarafından uydurulan yalanlar, etkileşim peşinde koşan sosyal medya ünlülerinin yeni sığınağı oldu. Büyük bir troll ordusu tarafından desteklenen Ümit Özdağ ve ırkçı çetesi sayesinde 90’ların unutulmuş popçusu Mustafa Sandal da tekrar ünlü oldu.

ŞARKILARI TUTMAYINCA ATİLLA TAŞ’A ÖZENDİ

Kendisiyle aynı dönemde yer alan şarkıcılardan Atilla Taş’ın taktiği ile şarkıcılıkta unutulunca sosyal medyada ünlü olmaya çalışan Mustafa Sandal, son dönemlerin popüler ve etkileşimi yüksek konusu ırkçılığa merak saldı.

DEVLET YERİNE YALAN MAKİNESİNE İNANDI

Vatandaş yapılan Suriyeli sığınmacı sayısı konusunda devletin verdiği rakam yerine yalanlarıyla meşhur Ümit Özdağ’a inandığını ima eden Sandal’a AK Parti Grup Başkan Vekili Yılmaz Tunç sert tepki gösterdi:

Devletin İçişleri Bakanının verdiği rakam ile, yalanı meslek haline getirmiş birisinin yalanını kıyaslayarak bu soruyu sorabiliyorsun ya. Ne diyelim, “sanatçı” olmak yetmiyor.

SURİYELİLER BAHANE ETKİLEŞİM ŞAHANE

90’ların unutulan popçusu Mustafa Sandal, son yıllarda ne şarkılarıyla ne de konserleriyle ilgi görüyordu. Eski popçunun sosyal medya hesaplarındaki beğeni sayıları ise günümüz popçularının binde biri kadardı.

11 Nisan’daki paylaşımına sadece 125 beğeni alan Mustafa Sandal, Suriyeliler konusuna girince etkileşiminin yükseldiğini ve gündeme geldiğini fark etmeye başladı.

16 Temmuz’da Ümit Özdağ’ın uydurduğu bir yalan haberi paylaşan Mustafa Sandal’ın beğenisi bir anda125’ten 95 bine yükseldi.

“Suriyeliler bahane etkileşim şahane” düşüncesiyle ırkçı dezenformasyona dahil olmaya çalışan Mustafa Sandal, 90’lı yıllardaki popülaritesini yeniden bulunca Suriyeliler üzerine oynamaya devam etmeye karar verdi.

90’ların unutulmuş popçusu Sandal’ın 11 Ağustos’ta paylaştığı röportaj duyurusu ise sadece 46 beğenide kaldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir