Sosyal medyanın Sherlock Holmes’u gerçeği ortaya çıkardı! Murda sarılınca Hadise’nin göğüslerinin dikleşmesi ipleri kopardı

Sosyal medya, Hadise ile Mehmet Dinçerler’in aylık sebebini buldu. Bir kullanıcı, Murda ile dans eden Hadise’nin videosuna zoom yapınca, çok çarpıcı bir detayı ortaya çıkardı. İkilinin seksi dansı esnasında Hadise’nin meme uçlarının dikleştiğine işaret eden kullanıcı için, ‘’Ulan nelere bakıyorsunuz valla Sherlock Holmes gibi adamsınız buralarda ziyan oluyorsunuz.’’ şeklinde yorum yapıldı.

featured

Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, 5 aylık evliliklerini dün itibarıyla noktaladı. Ünlü çiftin ayrılıkları için son olarak yeni bir iddia ortaya atıldı. Sahnede rapçi Murda ile dans eden Hadise’nin görüntülerinin evliliği bitirdiği söylendi.

MURDA SARILINCA HADİSE’NİN GÖĞÜSLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medyada Hadise ile Murda’nın dans videosunu paylaşan bir kullanıcı, Hadise’nin bir anda dikleşen meme uçlarına dikkat çekti.

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşandı

Kullanıcı, ‘’Evliliği bitiren bence bu olmuş. Göğüs uçlarında hareketlenme var.’’ ifadelerini kullandı.

İşte Mura sarılınca Hadise’nin göğüslerinin dirkilmesi olayını gündeme getiren o kullanıcının paylaşımına yapılan yorumlar;

dirkilmek. bu kelime bugün itibariyle lugatımda yerini buldu. bu detayı kim, nasıl, ne yaparken yakaladı lan? bu ülke beni cidden korkutmaya başladı.

ulan nelere bakıyorsunuz valla sherlock holmes gibi adamsınız buralarda ziyan oluyorsunuz. tanıma gelecek olursak, başıma bir şey gelmeyecekse benim de farkettiğim bir göğüs ucu irileşmesi var efenim.

herkes bu kadının eşine salladı çomar diye ancak hadise’nin benim yaşam tarzıma uyum sağlayamadı cümlesindeki yaşam tarzı tam olarak bu ve bunun gibi şeyler ise bence erkenden dönmüş erkek tarafı hatadan

dirkilmek ne aq köylüsü. sivas’ta köyde aq çocuğu.

çabuk dirkildi dikkat edersen. bizim buralarda dirkilmek “dikleşmek ayağa kalkmak” diye anlaşılır. yazar arkadaş ince görmüş.

en son kuyt’ın bu derece dirkilebildiğine şahit olmuştum. bu arada başlığı açan arkadaşı koyun mobese kameralarının karşısına memleketin gbt’sini çıkarsın, koyun siha istasyonlarına dağda uçan eşek arısını fark edip füze sallasın. bu detaycılıkla harcanıyor murda ile hadisenin aşüftelik videolarında.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir