Muratcan Akdoğan ile yollarını ayıran Hande Erçel’e Kerem Bürsin atağı!

featured

Kısa süre önce genç iş insanı Muratcan Akdoğan’a gönlünü kaptırdığı öne sürülen Hande Erçel, Akdoğan ailesinden veto yedi ve Muratcan Akdoğan ile ilişkisini bitirdi. Yaşanan bu sıcak gelişmenin ardından Kerem Bürsin’den sürpriz bir paylaşım geldi. Bürsin’in Erçel’i çekerek “Çok güzelsin” diye övgüler yağdırdığı video, sosyal medyayı ayağa kaldırdı…

Güzel oyuncu Hande Erçel, son dönemde oyunculuğundan çok özel hayatındaki gelişmelerle magazin gündeminden düşmüyor. Rol aldıkları dizide iki aşığı canlandıran Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in, ilişki yaşadıkları iddia edildi. Ancak gözde çift, bu iddiaları her seferinde reddetti.

Hande Erçel veto yedi

Hayranlarını bir türlü aşk olmadığına inandıramayan ikiliden Hande Erçel’in özel hayatında son olarak sürpriz bir gelişme yaşandı.

Ancak Hande Erçel ile Muratcan Akdoğan aşkına ünlü baba Dr. Murat Akdoğan’dan veto geldi. Babasını dinleyen Murat Akdoğan’ın, Hande Erçel’den ayrıldığı öne sürüldü.

Hande Erçel ve Muratcan Akdoğan aşkı aileden veto yedi!

Bu iddiaların ardından Kerem Bürsin yeniden sahneye çıktı. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Bürsin, okları yeniden kendisine çevirdi.

Dizi setine hazırlanırken Hande Erçel’i videoya çeken Kerem Bürsin, partnerine, “Çok mu güzelsin sen ya…” diyerek övgüler yağdırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir