Kılıçdaroğlu’ndan delikanlı çıktı! Murat Övüç, Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan ailelerin çadırına gitti

Murat Övüç, sahne almak için gittiği Diyarbakır’da evlat nöbetinde olan aileleri ziyaret etti. PKK terör örgütü tarafından kaçırılan evlatları için nöbet tutan ailelere giden Övüç: “Diyarbakırlı anneler yanınızdayım” dedi.

featured

Sahne kıyafetleri ve davranışlarıyla sosyal medyanın gündemini sarsan ünlü şarkıcı Murat Övüç, sahne almak için Diyarbakır’a gitti. Ünlü fenomen, PKK terör örgütü tarafından kaçırılan evlatları için nöbet tutan aileleri ziyaret etti. Övüç, ziyaret esnasında terör örgütü tarafından kaçırılan evlatlara da seslendi.

 

“BİRAN EVVEL TESLİM OLUN”

Magazin dünyasının kalbi haline gelen ünlü fenomen Murat Övüç, aileleri ziyaret ettiği esnada şu ifadeleri kullandı: “Diyarbakır anneleri yanınızdayım. Biran evvel teslim olun. Anneleriniz babalarınız sizleri bekliyor.” Murat Övüç, sahne kıyafetlerinin yanı sıra yoksullulara ve ihtiyaç sahiplerine ettiği yardımlarla da biliyor.

KEMAL KILIÇDAROĞLU GİTMEYE CESARET EDEMEMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Diyarbakır’ı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evlat nöbeti tutan ailelerin çadırına gitmeye cesaret edememiş, aileleri kaldığı otele davet etmişti.

Diyarbakır Anneleri, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendilerine ‘kumpas’ kurduğunu söyledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir