İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’dan Murat Ongun’un terörist savunmasına cevap

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ekrem İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen Murat Ongun'un İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki terör soruşturmaları kapsamında ortaya attığı iftiralara yanıt verdi. Ersoy, "Yalanlarınızı kapatmak için şehitliği bile istismar edecek kadar onursuz davranıyorsunuz” dedi.

featured

Bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun basın toplantısında gündeme getirdiği İBB’deki terör yapılanması deşifrelerinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sağ kolu Murat Ongun’dan skandal açıklamalar geldi.

‘ONURSUZ DAVRANIYORSUNUZ’

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ongun’un iftiralarına yanıt vererek gerçeği açıkladı. Ongun’un şehitlik mertebesini istismar ettiğini söyleyen Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yalanlarınızı kapatmak için şehitliği bile istismar edecek kadar onursuz davranıyorsunuz.” dedi.

‘DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMADI’

Mehmet Ersoy, İBB’de itfaiye eri olarak görev yapan Muharrem Kılıç’ın devlet memuru olmak istediğini ancak güvenlik soruşturması olumsuz olduğundan reddedildiğini söyledi.

Benzer Haberler
ibb-pkk-kadrosu
Kandil’de bu kadar terörist yok! PKK’nın sözde tim komutanı da İBB’den çıktı
20cc65d9-b9b2-401c-acca-e1f50262a126
PKK’lı gassallar mı kesiyor? Vatandaştan İBB’ye ‘İslami usullere aykırı kurban kesiliyor’ tepkisi
diayder
Emniyet DİAYDER’in şemasını çıkardı! İBB PKK’lılara market kartı bile dağıtmış…

‘BUNCA REZALETTEN SONRA KONUŞMAYA UTANIN’

Bakan Yardımcısı Ersoy, Muharrem Kılıç ile ilgili şu bilgileri paylaştı: “Muharrem Kılıç; 2016’da Diyarbakır’da bombalı saldırıda şehit olan Mehmet Kılıç’ın 2014’te PKK’nın kırsal kadrosuna katılırken, 2017’de PKK’nın şehir yapılanması YPS’de yakalanan kardeşidir. 2018’de şehit yakını kontenjanından memur olmak istemiş ancak güvenlik soruşturması olumsuz olduğundan reddedilmiştir. O haktan kardeşi faydalanmıştır. Siz ise devletin memuriyete almadığı kişiyi 2021 yılında belediyeye itfaiye eri yaptınız. Bunca rezaletten sonra konuşmaya utanın

‘TERÖRİSTİ İŞE ALIYORSUNUZ’

Bakan Yarcımsı Ersoy, yaptığı diğer bir paylaşımda ise Sayın Soylu şehit evini ziyaret ediyor. Ama siz kardeşi bombalı saldırıyla şehit edildikten sonra bile PKK YPS yapılanmasına giren teröristi işe alıyorsunuz. 2018’de işe alınmamalı dediğimiz rapor orada duruyorken…” açıklamasında bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir