Mükemmel Eşleşme neden final yaptı? Mükemmel Eşleşme son bölümüyle ekranlara veda ediyor

TRT1 ekranlarının sevilen yaz dizisi Mükemmel Eşleşme, yayınlanan 13. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Gizem Sevim ve Ahmet Kayakesen’in başrollerinde yer aldığı Mükemmel Eşleşme’nin final kararı alması izleyicilerini üzdü. Peki Mükemmel Eşleşme neden final yaptı? İşte detaylar…

featured

Yaz sezonunun heyecanla takip edilen dizilerinden biri olan Mükemmel Eşleşme‘nin de son durumu belli oldu.Peki, Mükemmel Eşleşme neden final yapıyor? Mükemmel Eşleşme final mi yapıyor? Mükemmel Eşleşme neden bitti? İşte detaylar haberimizde…

MÜKEMMEL EŞLEŞME NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Mükemmel Eşleşme dizisi 13. bölümüyle bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Kısa sürede ilgi gören dizi, reytinglerinin düştüğü gerekçesiyle bu akşam final yapacak.

MÜKEMMEL EŞLEŞME FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Pınar, düğünde toplu bir dans gösterisi yapmak istemektedir. Bu toplu dans gösterisine arkadaşları ve aileleri de katılacaktır. Kerem her ne kadar istemese de, aileler de toplu dans gösterisi için çok hevesli olunca, aileler bir araya gelir ve dans provası yapmaya başlar.

Mükemmel Eşleşme dizisinde ortalık fena karışacak!

Ailelerin de katıldığı toplu dans gösterisi bir birinden eğlenceli anların yaşanmasına neden olurken, gerçekten çok başarılı bir dans performansı ortaya çıkar. Öte yandan Kerem hastalanır. Kerem hastalanınca, Pınar ve Meral Kereme bakma yarışına girerler.

Özellikle Meral, Kereme Pınardan daha iyi baktığını düşünür ve oğlunu tek başına iyileştirmek isterken, Firuze ve Fadime’nin de olaya el koyması ile birden Keremin başı kalabalıklaşır. Fazla ilgiden bunalar Kerem çareyi kaçmakta bulur.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir