Müge Anlı’daki Hatice Dağlı olayında bomba Uğur Dündar iddiası! Herkes şok geçirdi…

featured

ATV’da yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 86 yaşındaki Hatice Dağlı’nın kayıp olayına ilişkin detaylar incelenmeye devam ederken beklenen haber geldi.

Son olarak 8 gündür kayıp olan Hatice Dağlı’nın bulunup bulunmadığı merak konusu olurken, ekranlarda yayınlanmakta olan bugünkü bölümünde Müge Anlı yaşlı kadının bulunduğu müjdesini canlı yayında duyurdu! Kastamonu Merkez’de oğlu ile yaşayan 86 yaşındaki Hatice Dağlı’nın kaybolduğu ancak yaşadığı binadan hiç dışarı çıkmadığı belirtildi.

APARTMANDA KİLİTLİ BULUNDU

Oğlu Fahri Tiryaki’nin Müge Anlı’ya başvurması sonucunda yaşlı kadının kaybolmasına ilişkin arama çalışmaları başlatıldı. 8 gündür kayıp olan Hatice Dağlı’nın değneği ve kıyafetlerinin farklı noktalarda olduğu tespit edilmişti.

Dağlı’yı kimin kaçırdığı ve o daireye kilitlediği ise araştırılıyor.

Müge Anlı’da aranan 86 yaşındaki Hatice Dağlı bulundu! Hatice Dağlı’yı komşusunun boş evine kim kilitledi?

UĞUR DÜNDAR İDDİASI HERKESİ ŞOKE ETTİ

Hatice Dağlı’nın oğlu Fahri Tiryaki ise bugünkü canlı yayında 20 sene önce de kız kardeşinin kaybolduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Biz yurtta büyüdük. Kız kardeşim de kayboldu. O zaman Uğur Dündar’dan yardım istemiştik, o da kız kardeşimi bulmak için bizden yüklü bir para talep etmişti.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir