Müge Anlı’da Sevgi Kıranlı izleyicileri çıldırttı! Davut Kıranlı vazgeçmedi…

featured

Kocana iyi baksaydın da kaçırtmasaydın

10 Şubat 2021 Çarşamba Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan rezaletin perde arkası 35 yaşındaki Muammer isimli evli adam ile 49 yaşındaki hem evli ayrıca 3 çocuğu ve 4 torunu bulunan 49 yaşındaki evden kaçan Sevgi Kıranlı canlı yayına bağlandı. Müge Anlı’ya katılan mağdur koca Davut Kıranlı, evken kaçan karısına Güzelim Geri Dön diye seslenmesi üzerine ünlü araştırmacı gazeteci ve programın sunucusu Müge Anlı adeta çileden çıktı.

Günlerdir canlı yayında karısına dön çağrısı yapan Davut, Müge Anlı, Sevgi bulunduğu haberini verdi. Canlı yayına bağlanan kayıp eş Sevgi, “Aşık oldum, kaçtım. Keyfim yerinde. Benim neyim varmış ki, utanacağım” açıklamasını yaptı.

Bu sırada birlikte kaçtığı Muammer’in eşi de Müge Anlı stüdyosundaydı. Sevgi, “Kocana iyi baksaydın da kaçırtmasaydın” diyerek şoke etti.

Sevgi Kıranlı canlı yayına katılarak isteyerek gittiğini ve geri dönmeyeceğini belirtti.

Ne olursa olsun affedeceğim

Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosunda evden kaçan Sevgi’nin eşi Davut ve Muammer’in hanımı Semiha Cambaz mağdur olarak yer alırken, telefonun diğer ucunda 49 yaşında evden kaçan Sevgi Kıranlı ile 35 yaşındaki Muammer yer alıyordu.

Müge Anlı’da Davut, karısını ne olursa olsun affedeceğini söyledi. Muammer, Müge Anlı’ya telefonla bağlandı.

3 aydır haber alınamayan 49 yaşındaki kadının Müge Anlı’ya yaptığı açıklama şoke etti. Sevgi Kıranlı, “Aşık oldum, kaçtım” dedi.

Ne olmuştu?

Ordu Ünye’de 49 yaşındaki 5 çocuk annesi ve 4 torun sahibi Sevgi, 3 ay önce kayıplara karıştı. Çok sevdiğini söylediği karısına bir türlü ulaşamayan Davut, Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’nın programına başvurdu. Gözü yaşlı eş Davut, traktörünü kullanması için şoför olarak tuttuğu Muammer karısına büyü yapıp kaçırdığını iddia etti. Üstelik Muammer, kaçırdığı söylenen Sevgi, 15 yaş küçüktü ve o da evli, 3 çocuk babasıydı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir