Müge Anlı’da, Yasemin Koç’tan kan donduran itiraf: “Kocam poşet ile boğmaya kalktı”

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert2te yine kan donduran bir itiraf yaşandı. 4, 8 ve 15 yaşındaki çocukları ile birlikte kayıplara karışan ve bir süredir de Müge Anlı ve ekibi tarafından aranan Yasemin Koç'un itirafları şoke etti.

featured

ATV’nin heyecanla takip edilen gündüz kuşağı programı  Müge Anlı ile Tatlı Sert, kan donduran bir olayla daha gündemde. Bir süre önce kızının 3 çocuğu ile birlikte ortadan kaybolduğunu belirterek Müge Anlı’ya başvuran anne Azize Hanım, gelen haber ile gözyaşlarını tutamadı. 3 çocuk annesi Yasemin Koç’un bulunduğunu belirten Müge Anlı, stüdyoda alkışlar ile karşılandı.

YASEMİN KOÇ’TAN KAN DONDURAN AÇIKLAMALAR

4, 8 ve 15 yaşındaki çocukları ile birlikte kayıplara karışan ve bir süredir de Müge Anlı ve ekibi tarafından aranan Yasemin Koç, ortaya çıktı. Güzel haberi Koç’un annesi Azize Hanım’a ve eşi Yusuf Bey’e duyuran araştırmacı gazeteci Müge Anlı, sonrasında ise Yasemin Koç’u canlı yayına bağladı. Koç’un canlı yayında yaptığı açıklamalar adeta kan dondurdu.

3 ÇOCUĞUYLA BAŞKA BİR ADAMA KAÇTIĞI ÖĞRENİLDİ

3 çocuğu ile bir başka adama kaçtığı öğrenilen Yasemin Hanım, canlı yayına o adam ile birlikte konuk oldu. Görüntülü bağlantı ile derdini anlatmaya çalışan Yasemin Hanım, “Gelmeyeceğim. Yusuf orada olduğu sürece dönmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Kızının dönmek istemediğini duyan Azize Hanım, şu ifadeleri kullandı:

“Çocuklarını da alıp benim yanıma gel. Seni ben koruyacağım. O iş bittiyse bitti yavrum. Ben çocukların için endişeleniyorum. Böyle yapma! Baban da hastalandı senin yüzünden.”

“KAÇ KERE POŞET İLE BOĞMAYA KALKTIN BENİ”

Annesinin çağrısına “Ben mutluyum anne, geri dönmeyeceğim” ifadeleri ile yanıt veren Yasemin Hanım, eşi Yusuf Bey ile de yüzleşti. Yusuf Bey, eşinin kaçtığı Sait Bey’e dönerek “Sen ne cesaret ile evden eşimi alıp kaçıyorsun?” diye sordu. Bu sorunun üzerine ortam bir anda gerilirken Yasemin Hanım’ın iddiaları resmen kan dondurdu. Yasemin Hanım eşi Yusuf Bey hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Senin yüzünden gittim ben. Sen istedin. Şiddet gördüm. Kaç kere poşet ile boğmaya kalkmadın mı beni?”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir