Müge Anlı’da ikinci Aleyna Çakır vakası! Mervenur Polat’a tecavüz edip öldürdüler mi?

featured

ATV ekranlarında yayınlanan 20 yaşında Mervenur Polat 4 aydır kayıp. 20 yaşında Mervenur Polat patronu Cüneyt tarafından öldürüldü mü? Mervenur Polat nerede? Mervenur Polat kimdir? Mervenur Polat öldü mü öldürüldü mü merak ediliyor.

Mervenur Polat’ın madde satışı için gittiği bir mekanda madde içirilerek tecavüze uğradığı iddiası sosyal medyayı salladı!

Kayseri’den katılan Ebru Köse, Antalya’da yaşayan kız kardeşi Mervenur Polat’ın 4 aydır kayıp olduğunu anlattı. Köse, kız kardeşinin Ece isimli arkadaşı ile Devrim Berkay adlı genç yüzünden kavga ettiklerini açıkladı. Köse ayrıca, Cüneyt isimli bir kişinin kız kardeşine tecavüz ettiğini öne sürdü.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında aranan Mervenur, son olarak iş hanında görüldü. Gökhan Hamurcu isimli kişi canlı yayına geldiğinde “Mervenur Polat tecavüze uğradığını ve satış yapmak için gittiği” öğrenildi. Ancak Gökhan Hamurcu canlı yayında Müge Anlı’yı isyan noktasını getirdi! “Mervenur Polat çok kötü durumda gördüm diyerek, tecazvüze uğradığını” dile getirdi!

Mervenur Polat’ı en son gören Gökhan Hamurcu isimli kişi! Canlı yayında Cüneyt diye birinin Mervenur’a tecavüz ettiğini dile getirdi! Ancak Gökhan Hamurcu “Mervenur Polat ölmemiş de olabilir, çünkü onun işi hayat kadınlığı, bana tecavüz eder misin dedi, bende korktum 3. kattan aşağı atlayarak” kaçtım dedi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Mart pazartesi günü Mervenur Polat her yerde aranıyor!

Mervenur Polat yaşadığı ya da öldüğü bilinmiyor! Canlı yayında Gökhan Hamurcu sürekli olarak Cüneyt ismini sayıklıyor, Mervenur Polat öldü yaşamıyor diyor ancak ya çıkıp gelirse diye de korkuyor. Müge Anlı “Bence bu kız öldü, öldürüldü, yaptığı iş ve meslek beni ilgilendirmiyor, ne biliyorsanız açıklayın” diyerek sert çıktı!

Müge Anlı: “Aleyna Çakır olayı bu!”

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortak karar Mervenur Polat olayı Aleyna Çakır olayıyla aynı! Mervenur Polat’ı her yönden kullanıp öldürdüler! Cüneyt Mervenur Polat’ın işçisi olabilir, aşkta olabilir! Ancak Cüneyt ve Mervenur Polat arasında bağlantı çözülürken Gökhan Hamurcu’nun programda ne işi var!

Cüneyt’in Mervenur Polat’a tecavüzü sonrası Cüneyt’in, “Sen de yapar mısın Gökhan” diyerek Mervenur’u teklif ettiği iddia edildi. Ancak canlı yayında Gökhan kendini ifşa etti! “Mervenur gibi beni de öldürecekti” demesiyle Müge Anlı ağzından lafı aldı! Gökhan, Cüneyt korkusundan Mervenur Polat’ı öldüğünü itiraf edemiyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir