Müge Anlı’da her yerde aranan Sevgi Demirci ve ailesinden kahreden haber! Cansız bedenlerine ulaşıldı

Müge Anlı'da aranan Sevgi Demirci ve iki çocuğuyla ilgili kahreden bir gelişme yaşandı. Yayın sırasında ortaya çıkan gerçeklerin ardından başlatılan arama çalışmalarında üç kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

featured

Müge Anlı çocuklarıyla sırra kadem basan Sevgi Demirci olayında şoke eden bir gelişme yaşandı.

25 OCAK’TA SEVGİ VE ÇOCUKLARI KAYBOLDU

Eşinden boşanmasının ardından Ankara’dan İstanbul’a yerleşen Sevgi Demirci, eski eşinin yeğeni Ünal Yurdakul ile aşk yaşamaya başladı. 25 Ocak 2021 tarihinde ise oğlu Eren ve kızı Rümeysa ile ortadan kayboldu. Müge Anlı ve ekibi tarafından aranan anne ve iki çocuğunun cinayete kurban gitmiş olabileceği şüphesi gündeme geldi.

Demirci’nin ablasının iddiasına göre daha önce Ankara’da yaşarken, ayrıldıktan sonra İstanbul’a taşınan Sevgi Demirci, eski eşinin yeğeni Ünal Yurdakul ile görüşmeye başladı. Ünal Bey’den şüphelendiklerini söyleyen aile 2 yıldır ablalarından ve çocuklarından haber alamadıklarını belirtti.

Kaybın ardından Ünal Yurdakul ile hiç görüşmediklerini söyleyen ailesi, şahsın sürekli telefon değiştirdiğini de ifade etti.

Sevgi Hanım’ın oğlu Eren ile ilgili bir yasaklı madde olayı olduğunu, evlerine polis baskını yapıldığını sonrasında bu yüzden kaçtıklarının düşünüldüğünü söyleyen aile iddialarıyla şoke etmeye devam ederken Eren’in arkadaşı Cansel isimli bir şahıs canlı yayına katıldı.

KAN DONDURAN DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Eren ile Ünal Bey’in çiftliklerinde çalıştığını o şekilde tanıştıklarını belirtti. Eren’in Ünal Bey ile bir para işleri olduğunu, Ünal Bey’in paraya ihtiyacı olduğu, kendi paralarını vermek istemedikleri için başka birinden yardım istediklerini söyledi. Talihsiz kadının ve evlatları Eren ve Rümeysa’nın son görüldüğü yer enkaz olmuştu. Yıkık betonlar içinde kan donduran detaylar dikkat çekti.

Yıkılan evde enkaz altında kalan çocuk kıyafetleri ve okul araç gereçleri dikkat çekerken kanlı bir lavabo olduğu tespit edildi. Enkazda bulunan çocuk ayakkabısını tespit eden aileden gelen “O Rümeysa’nın ayakkabısı” cümlesi herkesi dehşete düşürdü.

3 CESET BULUNDU

Sevgi Demirci’nin sevgilisi ile prefabrik barakada görüştükleri öğrenildi. Bir aileyi ortadan kaldırdığı öne sürülen Ünal, Sevgi Demirci ile aşk yaşadığını kabul etti.

Bugün Müge Anlı canlı yayınına katılan Ömer Yurdakul itirafıyla kan dondurdu:

“Bir gün içiyorduk. Bir tartışma geçti aramızda para yüzünden. ‘Seni de onlar gibi gömerim’ dedi, ben de korktum kaçtım. Kuzenlerim Eren, Rumeysa ve Sevgi geldi aklıma, korktum. Ertesi gün sabah ‘Bir yerde duyarsam seni bitiririm’ dedi. Bunlar biliyorsunuz yasaklı maddeden içeri girmişlerdi. Burayı da tavuk çiftliği yapmak için tuttular. Hatta beni de adamla görüştürdüler. Şu an kazılan yeri bir şey ekmek için kazdılar.”

Zincirleme cinayetten şüphelenilen olay için programın sonuna doğru yıkık eve getirilmek üzere ceset torbaları istendi.

Yapılan kazıda toprağa gömülü şekilde 3 ceset bulundu. Cesetlerin kayıp olarak aranan Sevgi Demirci, oğlu Eren Polat ve kızı Rümeysa Polat’a ait olduğu düşünülüyor..

 

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir