Müge Anlı’da Aşk-ı Memnu esintileri! Eşinin amcası Emir Aksu’ya kaçan Seda Aksu’dan şaşırtan açıklamalar…

featured

Ömer Mercan ve Arzu Mercan, 6 Mayıs’ta Ankara’nın Mamak ilçesinde kaybolan 40 yaşındaki evlatları Seda Aksu’yu aramak için Müge Anlı’ya başvurdu. Eşi Hayati Aksu’nun amcası Emir Aksu’ya kaçtığı iddia edilen Seda Aksu, 2 hafta sonra Müge Anlı’da bulundu.

Müge Anlı’yı çileden çıkartan ‘sözde amca’ ile Seda Aksu canlı yayında yüzleşti. 3 çocuğunu ve eşini terk edip yeğeninin karısı Seda Aksu ile birliktelik yaşayan Emir Aksu, Atv canlı yayınında herkesi çileden çıkarttı.

Müge Anlı, canlı yayında son dakika gelişmesini aktardı. Yayının hemen ardından Denizli Jandarma’sının devreye girdiğini, Seda Hanım’ın ifadesini aldıklarını, Seda Hanım’ın ifadesinde “Ben annemin yanına gitmek istiyorum” dediğini açıklayan Müge Anlı, sözde amca ve Seda Aksu yüzleşmesinde çileden çıktı.

Canlı yayında önce ağladı, sonra suçladı

Emir Bey stüdyoya geldi ve gözyaşlarını tutamadı. Seda Hanım beni bu yola çıkarttı ve beni yüz üstü bırakın diyen Emir Bey, çok üzüldüğünü, herkese rezil olduğunu, kendisini öldürmesinin daha iyi olacağını söyledi. Emir Bey, yine de Seda Hanım’ın peşinde olduğunu belirtirken Müge Anlı, Seda Hanım’ın ifadesinde Emir beni tehdit ettiği için durdum, onu görünce domuz görmüş gibi hissediyorum dediğini aktardı. Emir Bey, bu söylenenlerin yalan olduğunu, elinde mesajlaşmaları olduğunu ifade edip kendisini bu yola çıkaranın Seda Hanım olduğunu yineledi.

Seda Hanım, Emir Bey tarafından kaçırıldığını, 10 senedir kendisinden hoşlandığını, hatta 5 sene önce de kaçırmayı düşündüğünü, yeni yeni de kendisinin de hoşlanmaya başladığını söyledi. Köye gittiklerini, orada konuşmaya başladıklarını anlatan Seda Hanım, kayınvalidesi ameliyat olurken hastaneye gittiğini, orada Emir Bey ile kafeteryaya indiklerini, kendisine seni kaçıracağım dediğini iddia etti.

“Kaçmadım, kandırıldım”

Seda Hanım, çocukları olduğu için beni kaçırma dediğini, eve gelirken dolmuşta Emir Bey’in cüzdanını aldığını, kendisi ile gelmezse diye tehdit edildiğini, o şekilde kendisini kaçırdığını söyledi. Seda Hanım, Emir Bey’in babasından para aldığını öğrendiğini, hatta Keçiören’de arkadaşından da para aldığını, arkadaşının yanına gidince taksiciye kendisini eve götürmesini söyleyeceğini ama kendisini tehdit ettiği için korkup geri dönemediğini, zira “Sen gidersen kendimi öldürürüm” dediğini belirtti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir