Müge Anlı’da aranan Şahap Örcün’ün son görüntüleri yayınlandı! Adana’da köprüden atladığı söylenen Şahap Örcün bulundu mu?

featured

Şahap Örcün’e ne oldu? Şahap Örcün bulundu mu? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Son dakika Şahap Örcün olayı nedir?

Şahap Örcün’e ne oldu?

Arkadaşı Mehmet Ali Tunç’un girişimiyle intihara kalkıştığı iddia edilen Şahap Örcün, 53 yaşında ve iki çocuk sahibi.

Şahap Örcün’ün şüpheli kaybı nedeniyle ailesi Müge Anlı’ya katıldı. Şubat ayında kaybolan Şahap Örcün’ün arkadaşı, akşam 19:00 sularında Şahap’la intihar etmek için evden çıktıklarını belirtti. Şahap’ın intihar ettiğini söyledi.

İddialara göre Örcün’ün üzerinde yüksek miktarda para vardı ve alacaklıları telefon etti. Bu nedenle bunalan Şahap Örcün, Mehmet Ali Tunç’un iddialarına göre daha önce de intihar girişiminde bulundu. Bu nedenle iki arkadaş önce evde ölmek istedi ancak başarılı olamayınca, daha sonra gece Çatalan Köprüsüne gittiler.

Şahap Örcün bulundu mu?

16 Mart tarihinde ilk kez işlenen konunun detayları gelmeye devam ediyor. Arkadaşı Mehmet Ali Tunç durumun detaylarını aktarmaya devam ediyor. Adana Çatalan Köprüsü’nde yaşandığı bilinen olayda Şahap Örcün ve arkadaşı Mehmet Ali Tunç’un son görüntülerine ulaşıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir