Müge Anlı’da aranan Mehmet Ali Özdemir’in cesedi Antakya’da dere yatağında bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun süredir aranan Mehmet Ali Özdemir'in cesedi, Hatay'ın Antakya ilçesinde bir dere yatağının kenarında bulundu. Olayla ilgili ortaya çıkan detaylar izleyenleri şoke etti. Özdemir'in cesedinin yanına hayvanların yenmesi için meyve bırakıldığı ortaya çıktı. Meyveleri bırakanların amacı ise Özdemir'in cesedini de hayvanların yemesiydi...

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan şok edici gelişmeyle, 26 Aralık 2023’ten bu yana kayıp olarak aranan 41 yaşındaki Mehmet Ali Özdemir’in cesedi, Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Alahan Anazı köyü yakınlarında bir dere yatağında bulundu. Bu beklenmedik ve üzücü haber, Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı.

EŞİ MERYEM ÖZDEMİR KAYBOLDU

Öte yandan bu gelişmenin ardından Mehmet Ali Özdemir’in eşi Meryem Özdemir de kayıplara karıştı. Meryem ve annesinin programa yorulduklarını gerçekçe göstererek çıkmayı reddettiğini söyledi. Nerede olduklarını da belirtmediler.

 

Programda Meryem Özdemir kocasının intihar ettiğini düşündüğünü söylemişti fakat bu iddia Mehmet Ali Özdemir’in yakın arkadaşı tarafından yalanlandı. Arkadaşının intihar edecek biri olmadığını söyledi.

KORKUNÇ DETAY ORTAYA ÇIKTI

Bugün yayınlanan programda ise korkunç bir detay ortaya çıktı. Mehmet Ali Özdemir’in cesedinin yanına hayvanları cesede çekmek için meyve bırakıldığı ortaya çıktı. Bunu yapanların amacının ise Özdemir’in cesedini de hayvanlara yedirmek olduğu iddia edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir