Müge Anlı’da aranan Adem Bozkurt’un cesedi bulundu! “Yakışıklı yeğenim” dediği şahıs…

featured

Çarşamba Emniyet Müdürlüğü’ne 5 Mart günü giden Adem Bozkurt’un ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine polis ve jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Bozkurt’un son görüldüğü yer olan Acıklı Mahallesi’nde inceleme yapan polis, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Tanıkların, Bozkurt’un aracını yol kenarına bırakıp başka bir araca binerek uzaklaştığını öne sürmesi üzerine ekipler, bahse konu aracın gidiş güzergahını takibe aldı.

Yapılan incelemelerde Adem Bozkurt’u aracına aldığı belirlenen Çayan A. (38) gözaltına alındı. Soruşturma devam ederken öğle saatlerinde Karaağaç Mahallesi’nde bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı geldi. Olay yerine giden ekipler, yaptıkları incelemede yol kenarında kanlar içinde bulunan cesedin Bozkurt’a ait olduğunu belirledi. Bozkurt’un cansız bedeni, savcı talimatıyla otopsisi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Göğsünden 3 kurşunla vurulmuş

Adem Bozkurt’un ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Görgü tanıklarının ifadeleri Adem Bozkurt’un yasak aşk nedeniyle öldürülmüş olabileceği ihtimalini akıllara getirmişti. Arkadaşlarına ‘Üç ayrı evimde üç sevgilim var” dediği anlatılan Adem Bozkurt’un ayrıca Bolu’daki bir kadınla görüştüğü ve ondan para istediği öğrenilmişti.

Günlerdir aranan Bozkurt’un yol kenarında cesedi bulundu. Göğsünden 3 kurşunla vurulan talihsiz adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Acı haberi alan eşi ve kızı gözyaşlarına boğuldu. Çay ocağı işleten ve Bozkurt’un kendisi için ‘Yakışıklı yeğenim’ dediği 38 yaşındaki katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Kaldıramayacağımız kelimelerle küfretti”

Bozkurt’un cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, güvenlik görevlileri, cinayetle ilgili Ç.A’yı (38) gözaltına aldı. Öte yandan programda kumar alışkanlığı olduğu öğrenilen Bozkurt’un bir hafta on gün önce biriyle tartıştığı ortaya çıkmıştı. Adem Bozkurt’un arkadaşı Mustafa Ulusoy, Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak Bozkurt ile tartışan kişinin kendisini olduğunu söylemiş, kavga nedenini ise “Kaldırmayacağımız kelimelerle küfretti.” şeklinde açıklamıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir