Müge Anlı, Yusuf Kavuk’un katilini açıkladı: Harun Ateş

Müge Anlı'da aranan Yusuf Kavuk'un cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Katil ise Kavuk'un sevgilisi Derya ile gönül ilişkisi olduğu öne sürülen Harun Ateş'ti. Katil Ateş, sorgusunda Yusuf'u öldürüp ormana gömdüğünü itiraf etti. Piknik detayı ise kan dondurdu.

featured

Müge Anlı’da aranan Yusuf Kavuk olayında kan donduran gelişme…

Her şey bundan 6 ay önce başladı. Bursa İnegöl’de oturan 31 yaşındaki bir çocuk babası Yusuf Kavuk sırra kadem bastı. Kayıp adamın ailesi ise Müge Anlı ile Tatlı Sert’e katıldı. Evlatlarının şüpheli kaybının araştırılması için yardım çağrısı yaptı. Derya ve Yusuf’u suçlayan aile fertleri “Derya 3 yıl boyunca oğlumuzu kandırmış. Derya sadece Yusuf ile değil başka kişilerle de konuşuyormuş” ifadelerini kullandı.

thumbnail
İlişkili Haber
Bursa İnegöl’de 6 aydır kayıp olan Yusuf Kavuk’un cesedi bulundu

Aile, oğulları Yusuf’un, Derya Altun ile ilişkisi olduğunu ve onunla görüşmeye gidip bir daha geri dönmediğini anlattı. Ancak Yusuf Kavuk’tan acı haber alındı. Öldürülüp Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yusuf Kavuk’un sevgilisi Derya Altun, Derya Altun’un annesi ve kız kardeşi, Derya Altun’un Yusuf Kavuk ile Makedonya’da tanıştırdığı Harun Ateş ve Harun Ateş’in sevgilisi olduğu söylenen kız arkadaşı gözaltına alındı.

yusuf kavuk harun ateş

Harun Ateş sorgusunda; Yusuf Kavuk ile arasında kavga çıktığını ve sonrasında onu öldürdüğünü itiraf etti.

Cesedi 1 gün boyunca aracında tuttuğunu belirten Ateş, Kavuk’un cansız bedenini ormana gömdüğünü söyledi.

Ayrıca cansız bedeni gömdüğü alanı çalı ve taşlarla gizlediğini ifade eden Harun, 3 kez de pikniğe diye gidip cenazenin yerini kontrol ettiğini belirtti. Harun ile Derya cinayet itirafının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir