Müge Anlı Sedat Özcan olayı nedir? Sedat Özcan’ı kuzeni Kubilay Güney mi öldürdü?

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Sedat Özcan 46 yaşındadır. Sedat Özcan’a iki aydır ulaşılamıyor. Aile kuzeninden şüpheleniyor. Bulgaristan’a kaçırıldığını, 15 gün önce haber aldığını söylüyor aile kuzeninin. Kuzenin kendilerini tehdit ettiğini ve Sedat Özcan’ın kuzeninin iddiasına göre 70 bin TL borcu olduğu iddia edildi.

Kuzeni aileyi hakaret ve küfürlerle tehdit ettiğini oğlunu eğer polisi aramaları durumunda öldüreceğini söylediler. Aile Kastamonulu olduklarını söyledi. Kuzeni Bulgaristan’a gittiğini söylediğini iddia ederken, anne kendisinin böyle birşey söylemediğini söyledi.

Kuzeni Kubilay canlı yayına bağlanıp kapatırken muhabirin aktardığına göre Sedat’ın Tekirdağ’a kız arkadaşının yanına gittiği söylenirken, oradan Bulgaristan’a gideceği iddia edildi. Aile ise Kubilay’ın kendilerine Sedat’ın peşinde aşiret olduğunu bulaşmaları durumunda başlarının belaya girebileceğini söylediğini iddia etti.

KUZENİ KUBİLAY MI ÖLDÜRDÜ?

Sedat Özcan’ın kardeşi Özgür Özcan ve annesi yaptıkları açıklamada kuzenleri Kubilay’dan şüphelendiklerinden söylerken Kubilay’ın ne zaman Sedat’ı aramaya kalksalar engellediğini ve saçma sapan bahaneler söylediğini söyledi. Kubilay’ın Sedat’ı tehdit ederken duyduklarını iddia ettiler.

KUBİLAY CANLI YAYINA KATILDI

Kubilay Güney canlı yayına bağlanırken hakkındaki iddialar karşısında “Ben onlara televizyona çıkmayın filan demedim. Ben televizyona çıksalar da benim adımı geçirmeyin dedim. Ben 2 ay önce göçmen kaçakçılığından imza veriyordum.” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Sedat Özcan’ın kardeşi Özlem Özcan yaptığı açıklamada “Eğer polise giderseniz, televizyona çıkarsanız evinizi basar sizi öldürürüm dedi. Kubilay ağabeyime işkence etti.” ifadelerini kullandı.

Kubilay Özcan yaptığı açıklamada “Sedat’ı ben dövdüm evet. Özlem’e kötü kötü konuşuyordu. Telefon kayıtları vardır araştırın çıkar. Ben kız kardeşine kötü konuşan kim olursa olsun döverim ben. Kimse kız kardeşine küfredemez” ifadelerini kullandı.

‘NEREDE OLDUĞUNU BİLMİYORUM’

Kubilay Güney yaptığı açıklamada “Ben Sedat nerede diye bilsem, ben üstümdeki şüpheleri kaldırmaz mıyım? Ben Sedat nerede bilmiyorum. Ben gerçekten Sedat şurada burada diye birşey demedim. Bizim gençliğimizde yaptığımız bazı hatalar var. O yüzden insanların gözünde potansiyel bir suçlu olarak görülüyorum” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir