Müge Anlı’daki Savaş Aydoğan ve Cem Tuna kaybıyla ilgili gözaltına alınan Merve E. İle ilgili flaş karar

Müge Anlı'da işlenen kuaför Savaş Aydoğan ile arkadaşı Cem Tuna’nın kaybolmasının ardından gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Merve E. İle ilgili karar verildi.

featured

Kocaali ilçesinde yaşayan kuaför Savaş Aydoğan, 25 Nisan’da kayboldu. Ev sahibi Cemal Tuna, Aydoğan’a ulaşamayınca, onun kız arkadaşı Merve E. ve oğlu Cem Tuna’ya durumu sordu.

Merve E., Aydoğan’ın Sivas’a babasından kalma eski evi onarmaya gittiğini, aracını da Sakarya’da bıraktığını söyledi. Bunun üzerine emekli polis Cemal Tuna, Merve E. ve oğlundan Aydoğan’ın ailesinin telefon numarasını istedi, ancak ikisi de vermek istemedi.

Yaşanan tartışmanın ardından Cemal Tuna’nın oğlu Cem, Savaş Aydoğan’ın ailesine durumu bildirdi. Aydoğan’ın annesi, Merve E. ve Cem Tuna polis merkezine giderek ifade verdi.

Müge Anlı’daki Savaş Aydoğan ve Cem Tuna’nın kaybolması olayında çarpıcı gelişme! Sevgilisi Merve E. gözaltında

Cem Tuna da ifade verdikten sonra, 7 Mayıs günü kayboldu. Cemal Tuna, oğlu için kayıp başvurusunda bulundu.

Savaş Aydoğan ve Cem Tuna için polis ve jandarma ekipleri, arama yaptı. Ancak iki arkadaşa ulaşılamadı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Savaş Aydoğan ile 6 yıldır birlikte olan Merve E.’yi gözaltına aldı.

İfadesinde, Savaş Aydoğan’ın borçları olduğunu, kaçıp gittiğini düşündüğünü söyleyen Merve E., emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi.

Merve E., çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest kaldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir