Müge Anlı’da Meryem’i öldürdüğü iddia edilen Recep Aldemir’den Anne Melisa’yla ilgili skandal iddia

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun bir süredir şüpheli ölümü araştırılan 3 yaşındaki Meryem'in cinayeti hakkında anne Melisa kan donduran bir itirafta bulunmuştu. Melisa, 'Meryem'i sevgilim Recep öldürdü.' demişti. Bu itiraftan sonra gözaltına alınan Recep, adliyeye götürülürken anne Melisa hakkında skandal bir iddia da bulundu.

featured

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir 3 yaşındaki Meryem’in şüpheli ölümü Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu. Baba Doğukan Ünal, Meryem’in beyin kanamasından öldüğünü söyleyen anne Melisa’ya inanmadığını belirterek Müge Anlı’dan yardım istemişti.

Canlı yayına telefonla katılan anne Melisa’nın kız arkadaşı, Melisa’nın çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve çocuklara sürekli şiddet uyguladığını iddia etmesinin ardından ortalık karışmıştı. Gözler anne Meryem’e ve sevgilisi Recep’e çevrilmişti.

Birçok görgü tanığı da “Melisa’yı, Meryem’i döverken gördük.” demişti ve “Büyüğe çok öfkeliydi. Küçüğü kucağına alıyordu büyüğü ceketinden sürükleye sürükleyerek götürüyordu. Çok kez büyüğe şiddet uygularken gördük.” ifadelerini kullanmıştı.

Melisa’nın sevgilisi Recep’in ailesi de çocuğa işkence yaptıklarını itiraf ettikten sonra Recep ve ailesi gözaltına alınmıştı ve daha sonra da adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Dün de anne Melisa, Almanya’dan bağlandığı canlı yayında 3 yaşındaki Meryem’i sevgilisi Recep’in öldürdüğünü itiraf etmişti. Anne Melisa, 3 yaşındaki Meryem’i Recep’in elinde çıplak gördüğünü ve Recep’in de sadece iç çamaşırıyla olduğunu eklemişti.

Bu itirafın ardından da polis ekipleri canlı yayın sırasında Recep’in yaşadığı eve gitti ve evde bulunamayan Recep’i aramaya başladı.

Bugün de Recep bulundu ve gözaltına alındı. Adliyeye götürülen Recep, Müge Anlı ile Tatlı Sert muhabirine anne Melisa’yla ilgili şoke eden bir iddia ortaya attı. ‘Suçlu olsaydım dün kaçardım’ diyen Recep, Meryem’in Almanya’ya gittikten sonra “Ben suçluyum. Meryem’i ben öldürdüm.” mesajı attığını söyledi.

Daha sonra da canlı yayında Recep ve Melisa’nın mesajları ortaya çıktı. Mesajların Meryem’in ölümünün ardından atıldığı belirtildi.

Müge Anlı’daki Meryem Çiğdem Ünal’ın ölümüyle ilgili anne Melisa Ünal’dan şok itiraf: ‘Kızımı Recep Aldemir öldürdü’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir