Müge Anlı Mervenur Polat olayı nedir? Mervenur Polat nerede? 20 yaşındaki genç kadın öldürüldü mü?

featured

4 aydır haber alınamayan bir çocuk annesi Mervenur Polat’ın madde kullanan bir grubun yaşadığı evde kaldığı ortaya çıkmıştı. İş hanında ev olarak kullanılan iş yerine gidip gelen ve olaya tanık olanlar Müge Anlı’ya konuştu.

Mervenur Polat’ı son gören kişi olan Gökhan Hamurcu’nun ifadeleri ise şüpheleri arttırdı. Mervenur’un evin sahibi Cüneyt tarafından tecavüze uğradığını ve ağladığını belirten Hamurcu’nun o sahneyi görünce 6 metre yükseklikten atlayarak kaçtığını söylemesi inandırıcı bulunmadı.

Etrafı temizledi

Olaya tanık olan diğer iki isim ise Ferdi ve İbrahim, Gökhan’ı tedirgin gördüklerini belirtti. İddiaların odağındaki bir diğer isim Cüneyt’in etrafı temizlemesi ve üzerindeki kıyafeti çöp poşetine atması cinayet iddialarını güçlendirdi.

Madde bulmak için hana giden Mervenur Polat’ın yüksek dozdan öldüğü veya öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Antalya Kepez’de yaşayan Mervenur Polat, 4 ay önce evden çıktı ve kendisine bir daha ulaşılamadı. Genç kızın eskortluk yaptığı iddia ediliyor. Görgü tanığı, iş hanındaki dükkan benzeri bir odada Mervenur ile Cüneyt’i birlikte gördüğünü söyledi. Görgü tanığının iddiasına göre, Mervenur ağlıyordu ve Cüneyt genç kızı susturmaya çalışıyordu. Korktuğunu söyleyen görgü tanığı camdan atlayarak kaçtığını söyledi.

Mervenur Polat kimdir?

20 yaşındaki Mervenur Polat daha önce bir evlilik yaptı ve bir çocuğu vardı. Boşandıktan sonra ailesiyle yaşamaya devam eden Mervenur Polat, bir otelde çalışıyordu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir