Müge Anlı canlı yayınında İsa Dumlu’dan cinayet itirafı: “Mustafa Hakkulu eşime küfredince…”

Müge Anlı canlı yayınında cinayet itirafı geldi. İsa, günlerdir aranan Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf etti. Sözleri milyonları şoke etti: Arabayla dolaşmaya çıktık. Telefonumda eşimin fotoğraflarını görünce…

featured

Her şey 13 Aralık’ta başladı. Adana’nın Kozan İlçesi’nde yaşayan Mustafa Hakkulu sırra kadem bastı. Ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert’e katıldı.

MÜGE ANLI CANLI YAYININDA CİNAYET İTİRAFI

3 çocuk babasının bulunması için yardım isteyen aile üyeleri, Hakkulu’nun eski eşi Bengül’ü suçladı.

isa dumlu kimdir

 

MUSTAFA HAKKULU’NUN AİLESİ BENGÜL’Ü SUÇLAMIŞTI

Kayıp adamın kardeşi Seher, “Neden gidip gidip abimin yanına dönüyorsun sen neden? Paran bitiyor. Geri gelip abimin yanına dönüyorsun.

Abim bütün pisliklerini kapattı. Senin yüzünden bizimle arasını açtı. İlk evlendikleri zamanlarda muhtarın oğluna kaçmıştı.

Muhtar getirdi teslim etti. Sürekli gidiyordu. Arasın muhtar bağlansın. Abim bunun neyini sevdi biz de bilmiyoruz Müge Abla, sürekli bunu affetti. Parası bitti döndü abimi kullandı.

Biz abimin yaşadığından emin bile değiliz. Belki de yaşamıyor… Abi, yaşıyorsan ortaya çık “Hiç kimseyle görüşmek istemiyorum” de… Abim onu sürekli affetti.

Psikolojisi de dengesi de bozuldu. Karısı yüzünden ağabeyim çok çekti. Çocuklarının babasını değil parasını düşünüyor” diye yakarmıştı.

mustafa hakkulu kimdir

 

İSA DUMLU: “EŞİME LAF SÖYLEDİ DAYANAMADIM”

Bengül suçsuz olduğunu söyleyip hakkındaki iddiaları yalanlamıştı. Bugünkü canlı yayında ise Mustafa Hakkulu’nu arkadaşı İsa Dumlu’nun öldürdüğü ortaya çıktı.
Canlı yayında cinayeti itiraf eden İsa Dumlu, kan donduran olayı şöyle anlattı: Kendisiyle buluştuk. Ben aradım. Beraber takılalım dedim. Ailevi sorunlarım vardı.
Sonra o aracını bıraktı. Benim arabama bindi. Biraz dolandık. Alkol aldık. Sonra yolun kenarına çektim.
Ben telefonla uğraşırken eşimin fotoğraflarını gördü. Eşime ağza alınmayacak şekilde laf söyledi ben de dayanamadım.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir