Mohamed Elneny yeniden Türkiye’ye geliyor

2019-20 sezonunda Arsenal'den Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Mısırlı yıldız Mohamed Elneny, Londra ekibinde mutsuz. Formasından uzak kalan Elneny için Türkiye'den Süper Lig devi harekete geçti. Orta saha oyuncusuyla görüşme yapacak olan Süper Lig ekibi, Elneny'yi ikna ederek transferi bitirmek istiyor.

featured

Arsenal’in kadro planlarında yer alamayan orta saha oyuncusu, bu sezon sadece 1 maçta forma giyebildi.
Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mohamed Elneny için Süper Lig devi transfer için devreye girdi.

TRABZONSPOR, ELNENY İÇİN GÖRÜŞME YAPTI

Trabzonspor’un orta saha transfer için gündemindeki isimlerden birisi olan Mohamed Elneny ile ilk temas sağlandı. Oyuncunun menajeriyle görüşen yöneticiler, maaş beklentisini sordu.

Sezon sonunda sözleşmesi sona ermesi nedeniyle Arsenal’den çıkışının daha kolay olması beklenen futbolcunun bordo-mavililere sıcak baktığı belirtildi.

TALEP ETTİĞİ MAAŞ DA BELLİ OLDU

Ancak Mohamed Elneny’nin şu an kazandığı ücrete yakın bir maaş istediği ve talep ettiği miktarın 2.5 milyon Euro’nun üzerinde olduğu kaydedildi.

Trabzonspor cephesi ise söz konusu rakamı yüksek buldu ancak pazarlıklar devam ediyor. Tarafların yeniden bir araya gelmesi beklenirken alternatif isimlerle de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Bu sezon sadece 1 dakika forma giyebilen Elneny’nin güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro.

ELNENY, DAHA ÖNCE ABDULLAH AVCI’YI ÖVMÜŞTÜ

Mohamed Elneny, Beşiktaş’ta hocası olan Abdullah Avcı için daha önce şu sözler söylemişti: “Hocamız Guardiola ve Klopp tarzı futbol oynatmaya, topa sahip olmaya çalışıyor. Uzun topu sevmiyor. Topu gereksiz yere kaybetmeyi sevmiyor.”

“Kaybettiğimiz zaman en kısa zamanda o topu geri almaya çalışıyor. Hocamız topun arkasından koşmayı değil, topa sahip olmamız gerektiğini söylüyor. Bu durum benim de çok sevdiğim bir tarz.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir