MİT’ten Irak’ta PKK’ya ağır darbe! Sözde İletişim sorumlusu Emre Şahin yok edildi

MİT, Irak'ta nefes kesen bir operasyona imza attı. PKK/KCK’nın sözde iletişim sorumlusu Emre Şahin, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.

featured

Türkiye terörle mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. MİT yurt dışında terör inlerine girerek kritik isimleri bir bir avlıyor.

MİT tarafından Irak Gara bölgesinde düzenlenen operasyonda PKK/KCK’nın sözde özel güç bünyesinde faaliyet gösteren ve örgütün iletişim altyapısından sorumlu olan ‘Rodi’ kod adlı Emre Şahin etkisiz hale getirildi.

2014 YILINDA KIRSAL KADROLARA KATILDIĞI BELİRLENDİ

PKK/KCK sözde özel güç bünyesinde faaliyet gösteren, iletişim altyapısından sorumlu olan teröristin 2014 yılında örgütün kırsal kadrolarına katıldığı belirtildi.

Örgüte katıldıktan sonra Şırnak kırsalında güvenlik güçlerine karşı çeşitli eylemlerde yer alan Şahin’in 2019 yılında Irak’a geçtiği kaydedildi.

Irak’ın kuzeyinde fünye ve patlayıcı madde üretimi faaliyetleri yürüten teröristin 2020 yılından itibaren örgüt mensuplarınca kullanılan şifreli haberleşme yöntemlerini geliştirdiği, hacker biriminin sorumluluğunu yürüttüğü belirlendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir